Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καραϊβάζ : Συγκλονίζει η αδερφή του - «Μου φάνηκε ότι κάτι τον απασχολούσε»

Γιώργος Καραϊβάζ : Συγκλονίζει η αδερφή του – «Μου φάνηκε ότι κάτι τον απασχολούσε»

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ. Τραγικές φιγούρες η οικογένειά του, οι οποίοι περίπου 24 ώρες μετά την κηδεία προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξαναδούν τον δικό τους άνθρωπο

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ. Τραγικές φιγούρες η οικογένειά του, οι οποίοι περίπου 24 ώρες μετά την κηδεία προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξαναδούν τον δικό τους άνθρωπο.

Η αδερφή του δημοσιογράφου, Ανατολή Καραϊβάζ, αλλά και ο θείος του, Νίκος Κομάτογλου, από τον Καλλίφυτο Δράμας, όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου μίλησαν στο MEGA.

Σύμφωνα με την κυρία Καραϊβάζ, η τελευταία της επικοινωνία με τον Γιώργο Καραϊβάζ ήταν στις 5 Απριλίου μέσω μηνύματος.

«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δημοσιογράφους, όλους τους αστυνομικούς, όλο τον κόσμο» είπε και θυμήθηκε την τελευταία φορά που μίλησε μαζί του. «Μίλησα μαζί του μέσω μηνύματος στις 5 Απριλίου του έγραψα ‘καλημέρα, καλή εβδομάδα αδερφέ μου. Σ’ αγαπώ πολύ’».

Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια, τη ζωή στη Δράμα και τη σχέση που είχε με τον αδερφό της. «Τα παιδικά μας χρόνια ήταν φτωχικά, όμως οι γονείς μας δουλέψανε ώστε να μην μας λείψει τίποτα».

«Μου φάνηκε ότι κάτι είχε»

Σε ερώτηση αν υπήρχε κάτι που τον απασχολούσε, η κυρία Καραϊβάζ απάντησε πως η στάση του σώματος του δημοσιογράφου έδειχνε ότι κάτι τον απασχολεί.

«Μου φάνηκε ότι κάτι έχει» είπε και συμπλήρωσε «τον παίρνω τηλέφωνο, του λέω ‘αδερφέ μου είσαι καλά;’ μου απαντά ‘είμαι καλά’ του λέω ‘σε βλέπω σκεπτικό’ μου απαντά ‘βάζω το χέρι μου έτσι για να ξεκουράζομαι’» είπε.

«Μου λέει ‘είμαι καλά και θέλω να είσαι και εσύ καλά. Να κοιτάζεις τον εαυτό σου’» κατέληξε.

Ήθελε από μικρός να γίνει δημοσιογράφος

Ο κ. Κομάτογλου από την πλευρά του μίλησε για την οικογένεια Καραϊβάζ, την ανατροφή του δημοσιογράφου και την αγάπη του για τη δημοσιογραφία, αλλά και για τον τόπο από όπου καταγόταν.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024