Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Damien Hirst με 10.000 έργα σε πλατφόρμα τύπου NFT

Ο Damien Hirst με 10.000 έργα σε πλατφόρμα τύπου NFT

H δουλειά του Damien Hirst για την Palm ακούει στο όνομα «The Currency Project», την οποία εξελίσσει εδώ και μια πενταετία: 10.000 «λάδια» σε χαρτί κάθε ένα εκ των οποίων θα συνοδεύεται και από το NFT του

Ντεμπούτο έκανε νέα ψηφιακή πλατφόρμα αγοράς έργων τέχνης με στόχο να είναι πιο ενεργητικά αποδοτική· η Palm προσέγγισε ένα μεγάλο εικαστικό ταλέντο, τον Damien Hirst που είναι γνωστός για τις τακτικές σοκ τις οποίες επιλέγει.

O Hirst επιβεβαίωσε τη φήμη του.

H δουλειά του για την Palm ακούει στο όνομα «The Currency Project», την οποία εξελίσσει εδώ και μια πενταετία: 10.000 «λάδια» σε χαρτί κάθε ένα εκ των οποίων θα συνοδεύεται και από το NFT του.

Σε αυτή τη σειρά έργων εξερευνά τη συγχώνευση τέχνης και πλούτου, θέμα που αρμόζει σε ένα καλλιτέχνη γνωστό από τα καλυμμένα με διαμάντια κρανία του τα οποία έχουν καταρρίψει ρεκόρ σε δημοπρασίες.

«Για μένα, η Palm είναι μακράν η καλύτερη πλατφόρμα. Είναι καινούργια και εστιάζει στην τέχνη, είναι η πιο φιλική στο περιβάλλον, και είναι πιο γρήγορη και φθηνή στη χρήση της. Με την Palm, οι καλλιτέχνες μπορούν να επινοήσουν το μέλλον» δήλωσε σε σχετική σε ανακοίνωσή του σύμφωνα με το ΑΠΕ ο Damien Hirst.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024