Βάνα Μπάρμπα : Θέλω να κάνω θέατρο και σκέφτομαι να χτυπήσω την πόρτα του Κιμούλη
Η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε πως θέλει να κάνει θέατρο και σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα του Γιώργου Κιμούλη, ενώ μίλησε επαινετικά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Στο Λαγονήσι σε ένα φιλανθρωπικό event στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας βρέθηκε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία της να ασχοληθεί με το θέατρο και να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος τους περασμένους μήνες δέχτηκε καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία από γυναίκες ηθοποιούς.
«Θέλω να κάνω θέατρο, θέλω κάνω μια παράσταση, θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη, εγώ είμαι λίγο αντισυμβατική . Ένας τόσο μεγάλος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούνε την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να κάνω και να μάθω κάτι μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη.. Και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.
- Λαζόπουλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Σκάνδαλο που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε απ’ τη Νέα Δημοκρατία – Είναι η τέλεια ληστεία»
- «Απειλή ξένης λογοκρισίας»: Οι ΗΠΑ κατηγορούν την ΕΕ για ψηφιακό περιορισμό της ελευθερίας του λόγου
- Πιστεύουν οι Έλληνες στους εξωγήινους; Οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν!
- Βόλος: 15 συλλήψεις για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, χρήματα και όπλα
- Οι συμβουλές του Μπερμπάτοφ στον Σέσκο
- Δολοφονίες, μυστήριο και περιθώριο: Ο Κόλιν Φερθ μπαίνει στο σκοτεινό Βερολίνο του μεσοπολέμου


