Ο Ντε Χέα θα πρέπει να παλέψει για την θέση του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Ρίο Φέρντιναντ, ειδάλλως θα πρέπει να ψάξει νέο προορισμό.
«Ο Ντε Χέα έχει δυο επιλογές. Να παλέψει για να ξανακερδίσει τη θέση του ή να τα παρατήσει και να αποχωρήσει. Αν ο Χέντερσον τελειώσει τη σεζόν ως βασικός, τότε πολύ δύσκολα θα χάσει τη θέση του. Οπότε ο 30χρονος θα πάει σε άλλη ομάδα για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.
Για τη Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα έχει προσφέρει πάρα πολλά. Αλλά ο Σόλσκιερ θέλει να έχει έναν σταθερό τερματοφύλακα και όπως φαίνεται τον βλέπει στο πρόσωπο του Χέντερσον. Βέβαια, μπορεί κάλλιστα να γίνει ένας εξαιρετικός αναπληρωματικός. Αλλά αν έχει συνηθίσει να παίζει βασικός, δύσκολα θα δεχτεί κάτι τέτοιο. Θα πληγωθεί ο εγωισμός του καθώς θέλει να παίζει κάθε βδομάδα.»
Με την απόφαση του Νορβηγού τεχνικού πάντως να μοιάζει ειλημμένη, το σενάριο αποχώρησης του Ισπανού γκολκίπερ μοιάζει πιο πιθανό.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League