Εάν αναζητάτε ένα φιλικό προς το περιβάλλον, βιοδιασπώμενο sex toy, που δεν είναι ανήκει στην ποικιλία των λαχανικών, τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει το τελευταίο προϊόν της Womanizer. Η μάρκα σεξουαλικών βοηθημάτων που συνεργάστηκε πρόσφατα με τη Lily Allen ανέπτυξε το πρώτο οικολογικό και βιοδιασπώμενο παιχνίδι στον κόσμο που ονομάστηκε Premium Eco με σκοπό να αποδείξει ότι η βιώσιμη ευχαρίστηση είναι το μέλλον της βιομηχανίας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να δείξει ότι υπάρχει ζήτηση για βιώσιμες επιλογές σεξουαλικών βοηθημάτων, η Womanizer ξεκίνησε μια εκστρατεία crowdfunding.

Από τότε που ξεκίνησε, στις 29 Μαρτίου, η μάρκα έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από το 90 τοις εκατό του στόχου της στα €18,413 , αλλά τα οικονομικά δεν είναι το κύριο κίνητρό της και, στην πραγματικότητα, δωρίζει το 100 τοις εκατό των εσόδων από την καμπάνια στο περιβαλλοντικό μη κερδοσκοπικό One Tree Planted.

«Η οικολογική εκστρατεία Womanizer Premium στοχεύει να αποδείξει ότι ο οργασμός δεν χρειάζεται να κοστίσει αρνητικά στη γη», λέει η μάρκα. «Με την επίτευξη του χρηματοδοτικού μας στόχου, ελπίζουμε πως θα δείξουμε στη βιομηχανία και σε άλλους κατασκευαστές σεξουαλικών παιχνιδιών ότι υπάρχει μετρήσιμη ζήτηση για βιωσιμότητα και στην ευχαρίστηση».

Το Premium Eco, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Ημέρα της Γης, θα είναι το πρώτο μεγάλο, ανακυκλώσιμο βοήθημα μαζικής παραγωγής.

Για το προϊόν, η Womanizer έχει αποβάλει το πλαστικό, αντικαθιστώντας το με το βιοπολυμερές βιολένιο που συντίθεται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες – κυρίως άμυλο αραβοσίτου. Όλα τα μέρη του παιχνιδιού μπορούν να ανακυκλωθούν μεμονωμένα και ακόμη και το καλώδιο φόρτισης έχει κοπεί για να μειώσει το περιεχόμενο πλαστικών καυσίμων ορυκτών στο ελάχιστο.

Για να υποστηρίξετε την αιτία και να πάρετε τα χέρια σας σε ένα Premium Eco κατευθυνθείτε στην καμπάνια crowdfunding εδώ.