Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Ξέσπασε η μητέρα της Καρολίνας μετά τον καβγά της κόρης της με τη Χριστίνα

Survivor: Ξέσπασε η μητέρα της Καρολίνας μετά τον καβγά της κόρης της με τη Χριστίνα

Ενοχλημένη η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα με όσα ακούστηκαν για την κόρη της στο χθεσινό επεισόδιο.

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τον καβγά της Χριστίνας από τη μπλε ομάδα και της Καρολίνας από τη κόκκινη ομάδα να πρωταγωνιστεί στις δηλώσεις πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας και να γίνεται viral στα social media.

Η Χριστίνα Κεφαλά απευθύνθηκε στην Καρολίνα Καλύβα και μίλησε για την επίθεση που έκαναν οι «Κόκκινοι» στη Μαριάνθη. Αντιμέτωπη την ειρωνική στάση της Καρολίνας, η παίκτρια των «Μπλε» είπε στον αέρα της εκπομπής πως ενοχλήθηκε όταν άκουσε να αποκαλούν τη Μαριάνθη με έναν απρεπέστατο χαρακτηρισμό που αποτελούνταν από 4 γράμματα.

Ενοχλημένη η μητέρα της Καρολίνας

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η μητέρα της Καρολίνας, Ζωή Πολυχρονίδη έσπευσε να σχολιάσει τον καβγά των δυο κοριτσιών και να μιλήσει για την κόρη της που – όπως ισχυρίστηκε – δεν θεωρεί ότι έχει μιλήσει με τέτοιο τρόπο σε συμπαίκτριά της.

«Νομίζω ότι η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων που ανακοινώθηκε από εσάς είναι μια τύπου κρεμάλα που βγήκε από τη Soula Glamorous», είπε αρχικά η μητέρα της Καρολίνας αναφέροντας: «Η Καρολίνα σε όλο το Survivor έχει αποκαλύψει τον αθλητικό της χαρακτήρα. Και η Χριστίνα από την άλλη πλευρά, χωρίς να συγκρίνω γιατί είναι ασύγκριτα τα μεγέθη».

«Αυτό που ειπώθηκε είναι ένας ισχυρισμός της Χριστίνας και όταν η Καρολίνα ρώτησε τη μπλε ομάδα αν άκουσε κάτι τέτοιο η Μαριαλένα απάντησε ότι δεν άκουσε κάτι», είπε στη συνέχεια και ανέφερε: «Οι συνθήκες εκεί ίσως αλλάζουν τον χαρακτήρα τους και δεν βγάζουν αυτό που είναι τα παιδιά. Μια κοπέλα, όπως η Καρολίνα που έχει βγάλει Πανεπιστήμιο με άριστα και υποτροφία…».

Και ξέσπασε λέγοντας: «Η Καρολίνα ακούει τη γνώμη των δίπλα της, αλλά έχει απόλυτη και κάθετη γνώμη για πολλά πράγματα. Είναι αυτάρκης και δεν έχει ανάγκη να παρασυρθεί από κάποιον» και συμπλήρωσε: «Η Καρολίνα δεν θα ασχολιόταν καθόλου με τη Μαριάνθη…  Δεν της αρέσουν οι εντάσεις».

«Σαν άνθρωπος δεν έχει λόγους να παρασυρθεί από κάποιον. Νομίζω ότι δε θα καθόταν να ασχοληθεί καν με τη Μαριάνθη. Η Καρολίνα στη ζωή της έχει δείξει ότι δε της αρέσουν οι ίντριγκες και τα κουτσομπολιά, είναι γνωστή για αυτό. Εγώ 31 χρόνια είμαι δίπλα στο παιδί μου. Συμφωνώ με την αποχώρηση της Μαριάνθης, ο Τριαντάφυλλος είναι η πρώτη επιλογή. Εγώ βλέπω το Survivor για αγωνιστικούς λόγους, ο Τριαντάφυλλος δεν ανήκει στο αγωνιστικό. Δεν ήξερα ότι θα πάει στο Survivor μέχρι 15 μέρες πριν την αναχώρησή της και εκείνη δεν πίστευε ότι θα έχει τόσο ριάλιτι», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολίνας.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024