Ο γυμναστής έφερε τα πάνω κάτω στο House of Fame προκαλώντας ταραχή στη σχέση Στέφανου και Μαριάννας.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι η Κόνη φαίνεται να μεταφέρει στον Στέφανο όσα έγιναν μεταξύ της αγαπημένης του Μαριάννας και του γυμναστή την ώρα της προπόνησης- δηλαδή τα «πιασίματα» και μερικές αμήχανες στιγμές που κάποιος ίσως θα μπορούσε να παρεξηγήσει.

Ωστόσο η Κόνη ξεκαθάρισε πως κατά τη διάρκεια όλων αυτών η Μαριάννα «ήταν πολύ κυριά».

Ο Στέφανος φάνηκε να ενοχλείται από τις περιγραφές της συμπαίκτριάς του και ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα έγιναν. Η αγαπημένη του δεν είχε αντίρρηση και προσπάθησε να του εξηγήσει τι είχε συμβεί, το καβγαδάκι όμως δεν αποφεύχθηκε.

«Το ξέρω πως η Κόνη πήγε να το πει για πλάκα, αν και δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Στέφανε, προφανώς δεν έχεις να ζηλέψεις κάτι. Ποτέ μην σου μπει η ιδέα… Δεν είμαι άτομο το οποίο θα κοίταζε κάποιον άλλον…» είπε η Μαριάννα.

«Ελπίζω να μην τον επηρέασε γιατί δεν ήταν κάτι μεγάλο, ούτε ήθελα να τον κάνω να ενοχληθεί, ούτε να τον πληγώσω, σε καμία περίπτωση» είπε η ίδια έπειτα αναφερόμενη στο περιστατικό.

«Είμαι λίγο υπερβολικός σε αυτά τα θέματα… είμαι λίγο παλιομοδίτης και θα πρέπει να το ελέγξω αυτό» είπε στο τέλος ο Στέφανος. Τέλος καλό όλα καλά.