Survivor-spoiler: Άγριος καυγάς στο παιχνίδι – Ποιοι πιάστηκαν στα χέρια
Μετά το πάρτι της Ένωσης οι εντάσεις ξανάρχισαν στον Άγιο Δομίνικο.
Μετά το σύντομο διάλλειμα που έφερε το πάρτι της Ένωσης οι εντάσεις και οι καυγάδες επέστρεψαν στο Survivor.
Καθώς Μπλε και Κόκκινοι βρίσκονται πλέον μαζί στην παραλία της Κόκκινης ομάδας κάποιοι από τους παίκτες δεν ξεκίνησαν με τους καλύτερους όρους την νέα συγκατοίκηση.
Η διαμάχη μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Κώστα Παπαδόπουλου συνεχίζεται ενώ ο Αλέξης Παππάς παίρνει θέση και εκείνος εναντίον του Παπαδόπουλου.
Παππάς και Τριαντάφυλλος φαίνεται πως είναι πλέον κοινό μέτωπο απέναντι στον Παπαδόπουλο. Ο Αλέξης μάλιστα φαίνεται να ανακοινώνει πως η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον Παπαδόπουλο με τον οποίο και πιάνεται στα χέρια.
Ο πρώτος αγώνας με έπαθλο την ασυλία για την εβδομάδα που ξεκινά φέρνει τους συγκάτοικους αντιμέτωπους.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, στον πρώτο αγώνα ασυλίας οι μπλε θα είναι αυτοί που θα νικήσουν και οι «κόκκινοι» θα αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν παίκτη για αποχώρηση.
Αυτός θα είναι ο Τριαντάφυλλος ενώ η ασυλία κερδίζει για ακόμη μια φορά ο Κόρομι.
- Χανιά: Διαρρήκτης εισβάλει σε ιατρείο από τρύπα 20 εκατοστών –
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ έκαναν χάρη στον κόσμο που ξεκίνησαν τον πόλεμο κατά του Ιράν
- Η Mia Khalifa επιστρέφει στην πασαρέλα για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού φορώντας ρούχα παλαιστινιακής καταγωγής
- Γιατί προτάσσει η κυβέρνηση το θέμα των fake news;
- Η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στο «Βικελίδης»
- ΠΑΣΟΚ για ΕΟΔΥ: Πρωτοφανές γεγονός που αναδεικνύει μια ζοφερή και σκοτεινή κατάσταση

