Battle of the Couples Spoiler: Tα πάνω κάτω στην Τελετή των Βραχιολιών
Στην Τελετή των Βραχιολιών, του Battle of the Couples τα ζευγάρια ανοίγουν τα χαρτιά τους με αφορμή μια «παρεξήγηση».
Στην αρένα του Battle of the Couples, θα δοκιμαστούν τα ζευγάρια στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου (27/3), έτσι ώστε να βρεθεί το πρώτο ζευγάρι που θα είναι υποψήφιο για αποχώρηση.
Το ζευγάρι της εβδομάδας, ο Πάνος και η Στέφανη, θα χωρίσουν τα ζευγάρια σε δύο ομάδες μετά από υπόδειξη του Παναγιώτη Βασιλάκου.
Στην πρώτη δοκιμασία τα ζευγάρια θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη συνεργασία τους και να γίνουν κυριολεκτικά «ένα», προκειμένου να ολοκληρώσουν το παζλ που θα τους φέρει τη νίκη.
Στη δεύτερη δοκιμασία, τα ζευγάρια που έχασαν, θα πρέπει να ανταγωνιστούν το ένα το άλλο στο θεμέλιο της αντοχής, ώστε να μη βρεθούν υποψήφια για αποχώρηση.
Αυτός ο αγώνας θα κόψει την ανάσα των παικτών και του κοινού.
Στην Τελετή των Βραχιολιών, τα ζευγάρια ανοίγουν τα χαρτιά τους με αφορμή μια «παρεξήγηση». Κανείς όμως δεν παραδέχεται τι έχει συμβεί, γεγονός που εντείνει τις διαφωνίες.
Οι ψήφοι στην Τελετή δεν είναι απόλυτα αναμενόμενες.
Ποια ζευγάρια θα οδηγηθούν στην δοκιμασία αποχώρησης τελικά;
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»

