Συναγερμός για την άρνηση νοσηλευτών να εμβολιαστούν – Τρεις μήνες μετά μόλις οι μισοί έχουν ανοσία
Οι μισοί δεν έχουν κάνει εμβόλιο n Τι διδάσκει η περίπτωση του «Μεταξά» n Υποχρεωτική η διεξαγωγή rapid tests δύο φορές την εβδομάδα για όλο το προσωπικό του ΕΣΥ με απόφαση Κικίλια
Την ώρα που τα νοσοκομεία βουλιάζουν από ασθενείς, μία ακόμη… βόμβα είναι έτοιμη να εκραγεί καθώς, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μόλις ένας στους δύο νοσηλευτές έχει εμβολιαστεί, δυναμιτίζοντας την τεράστια προσπάθεια για να χτιστεί εγκαίρως το τείχος ανοσίας.
Ετσι αφενός αυξάνεται ραγδαία ο κίνδυνος να νοσήσουν από τον SARS-CoV-2 με αποτέλεσμα να απογυμνωθούν τα νοσοκομεία σε μια περίοδο που η παρουσία τους είναι πιο αναγκαία από ποτέ και αφετέρου να μολύνουν τους ασθενείς που καλούνται να περιθάλψουν.
Το όσα εκτυλίχθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά» προλογίζουν την επικράτηση του χειρότερου σεναρίου.
- Γιατί η AI δεν μπορεί να μας πάρει τις δουλειές – Τι φρενάρει την πλήρη αυτοματοποίηση
- LIVE: Γιουβέντους – Κόμο
- Ασυδοσία τέλος: Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για τους δασμούς στέλνει στον Τραμπ ένα ηχηρό μήνυμα
- Σε συναγερμό ο Έβρος: Πνίγηκε το Σουφλί – «Βουλιάζουν» περισσότερα από 60.000 στρέμματα
- Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε τον Βαλμπουενά για τα 800 ματς στην καριέρα του! (pics)
- Γιώργος Αλκαίος: Τα χάπια και η μάχη με την κατάθλιψη

