118 απλές κλίνες COvid στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας είναι κατειλημμένες

Εφιαλτική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής. Ενδεικτικές είναι οι εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά το MEGA από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας όπου ασθενείς έχουν διασωληνωθεί εκτός μονάδας. Εμφραγμα και στο Θριάσιο, το Σωτηρία και το Ασκληπιείο Βούλας που δεν διαθέτουν ούτε μία ελεύθερη κλίνη σε Μονάδα.

Είναι αποκλειστικές εικόνες του MEGA από το Γενικό κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας. Τέσσερις ασθενείς, φορείς του κοροναϊού, διασωληνωμένοι, εκτός Μονάδας Εντατικής θεραπείας σε ένα κοινό θάλαμο.

118 απλές κλίνες COvid στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας είναι κατειλημμένες. Οκτώ διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ για περισσότερες από δυο ημέρες αφού η Μονάδα Εντατικής θεραπείας είναι γεμάτη.

Μια ακόμη δύσκολη εφημερία έχει ξεκινήσει στο Θριάσιο καθώς δεν υπάρχει καμιά κενή κλίνη.

Εάν κάποιος από τους 97 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Θριάσιο χρειαστεί διασωλήνωση θα πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο αφού δεν υπάρχει καμία κενή κλίνη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριασίου.

Τριαντατρία χρόνια εργάζεται ως προϊστάμενος στη ΜΕΘ Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του νοσοκομείου Σωτήρια ο Γιώργος Κούρτης. Και θεωρούσε, πως είχε βιώσει τις χειρότερες στιγμές τον περασμένο Νοέμβριο.

Η εικόνα όμως σήμερα, στο τρίτο κύμα της πανδημίας όπως λέει στο MEGA είναι πολύ χειρότερη.

Ιδιά εικόνα και στο Ασκληπιείο της Βούλας . Δεκαεπτά ασθενείς νοσηλεύονται σε απλές κλίνες.

Στο Ασκληπιείο η πληρότητα αγγίζει το 100 %… ο κοροναϊος χτυπάει τυφλά όλες τις ηλικίας.

Οι εφημερίες στα νοσοκομεία της χώρας όπως λένε γιατροί και νοσηλευτές είναι πια πολεμικές, με τον αριθμό των ασθενών covid να αυξάνονται καθημερινά.

Σε αυτό το τρίτο κύμα πανδημίας οι άνθρωποι που πάνε στα νοσοκομεία νοσούν γρηγορότερα, και μάλιστα από τη δεύτερη προς Τρίτη μέρα της νόσου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr