Καψάλης: Θα μείνει αξέχαστο το γλέντι που θα στήσουμε απόψε
Στην μουσική βραδιά του MEGA με τον Γιάννη Καψάλη οικοδεσπότες είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Κατερίνα Ζαρίφη.
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης καλωσόρισε τον Γιάννη Καψάλη λέγοντας: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που είσαι μαζί μας απόψε. Μια φωνή που έχουμε γνωρίσει στην παραδοσιακή μουσική και όχι μόνο. Σήμερα θα ακούσουμε τραγούδια που έχουμε ακούσει από εσένα αλλά και πολλά άλλα».
Η Κατερίνα Ζαρίφη με τη σειρά της τόνισε ότι δεν μπορούσε να λείπει μια από τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας από αυτό το αφιέρωμα που τιμά την παράδοση.
«Μια από τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας που λέει τραγούδια που έχουν σχέση με το θέμα των ημερών που είναι τα 200 χρόνια από το ’21» συνέχισε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.
Ο Γιάννης Καψάλης θέλησε να ευχαριστήσει θερμά το MEGA «που μας έδωσε την ευκαιρία να πούμε τα δημοτικά μας τραγούδια σε αυτό το υπέροχο μέρος. Εύχομαι ο κόσμος που θα το δει από το σπίτι να του μείνει αξέχαστο αυτό το γλέντι που θα στήσουμε απόψε εδώ».
Με αφετηρία την Ήπειρο, τόπο καταγωγής του Γιάννη Καψάλη στη βραδιά θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Ένα παραδοσιακό «Σπίτι με το MEGA» στο οποίο ανταμώνει η Ήπειρος, η Θράκη, η Κρήτη και τα νησιά μας.
«Όλη η Ελλάδα θα είναι απόψε εδώ».
- «Αιμορραγεί» άνισα η Ευρώπη – Η μάχη για πραγματική δικαιοσύνη στην έμμηνο ρύση παρέμεινε ανοιχτή και το 2025
- Βίκτορ Γουεμπανιάμα: Κι αν δεν τα καταφέρει;
- ΣΥΡΙΖΑ: Κάθε βδομάδα ο Μητσοτάκης είναι όλο και πιο μακριά από την κοινωνία και τα προβλήματα των πολιτών
- Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη 16χρονος που έβγαλε μαχαίρι σε 12χρονα κορίτσια για τους κλέψει το κινητό
- Το αμερικανικό υπουργείο Υγείας παίρνει διαζύγιο από την επιστήμη – Χωρίς εμβόλιο για την ηπατίτιδα τα βρέφη
- Μέσι: Το μήνυμα υπερηφάνειας του μετά την κατάκτηση του τίτλου στο MLS



