Survivor: Η ένωση των δύο ομάδων – Πάρτι με Ρουβά
Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά και με τους παίκτες ολοένα να λιγοστεύουν, αλλάζουν ξανά οι ισορροπίες στο Survivor
Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο Survivor 4, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Έτσι λοιπόν μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά και με τους παίκτες ολοένα να λιγοστεύουν, αλλάζουν ξανά οι ισορροπίες στο Survivor 4.
Σύμφωνα με spoiler της Έλενας Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε», το πρωί της Παρασκευής (19/3), τον Τριαντάφυλλο ο οποίος βρίσκεται σε απομόνωση από τους παίκτες της ομάδας του, σιγά-σιγά τον πλησιάζουν κάποιοι.
Αυτοί είναι οι Κώστας Παπαδόπουλος, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Παύλος Γαλακτερός.
Μάλιστα η Ελενα Πολυκάρπου συμπλήρωσε πως η πολυαναμενόμενη ένωση του Survivor 4 θα γίνει στις 11 Απριλίου και τους παίκτες πρόκειται να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του, ο Σάκης Ρουβάς, o οποίος έχει βρεθεί και στο πρώτο Survivor και έμεινε και μια νύχτα με τους παίκτες.
Ποια είναι η νέα συμμαχία στους κόκκινους, ποιοι πλησιάζουν τον Τριαντάφυλλο και πότε θα γίνει η επανένωση.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
