Εάν τα λεπτά και τονισμένα φρύδια με ψηλές, στρογγυλεμένες καμάρες ήταν το εμπορικό σήμα της δεκαετίας του ’90, διασημότητες όπως η Κάρα Ντελεβίν, η Τέιλορ Χiλ και η Λίλι Κόλινς έφεραν τα παχιά φρύδια ξανά στην δεκαετίας του 2010 με τετράγωνες γωνίες και πλούσιο σχήμα.

Τώρα, το 2021, έχει προκύψει η λεγόμενη τεχνική τάσης φρυδιών soap, που έχει κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα και έχει ομορφύνει τις selfies με βουρτσισμένα φρύδια με παχύ φινίρισμα.

Το κόλπο με το σαπούνι

Κατακλύζοντας τα βίντεο του TikTok και τις αναρτήσεις των influencers στο Instagram, διασημότητες και επαγγελματίες μακιγιέρ, χαιρετίζουν με ενδιαφέρον τη νέα τάση φρυδιών σαπουνιού, που επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας μια μπάρα σαπουνιού και ένα βουρτσάκι για να διαμορφώσετε και να διατηρήσετε τα παχιά φρύδια σας στη θέση τους.

Ενώ αυτό το τέχνασμα επαναπροσδιορίστηκε πρόσφατα από bloggers ομορφιάς, πολλοί καλλιτέχνες μακιγιάζ όπως η Λίντα Χάλμπερτ, η οποία έχει ένα από τα πιο δημοφιλή tutorials στο YouTube, πάντα προτιμούσαν το σαπούνι για να καλλωπίζουν τα φρύδια κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων. Με αυτόν τον τρόπο προσέδιδαν πάντα δυναμισμό και ένταση στο βλέμμα.

Εάν είστε περίεργοι και θέλετε και εσείς να δοκιμάστε την τάση, λάβετε υπόψη σας ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό σαπούνι που βρίσκεται γύρω από το μπάνιο σας. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε το σωστό σαπούνι είναι η γλυκερίνη, γνωστή για το χαμηλό pH της, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο ερεθισμός των ματιών κατά την εφαρμογή του σαπουνιού με πινέλο απευθείας στα φρύδια σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα διαφανές σαπούνι για να αποφύγετε να αφήσετε τα μαλλιά των φρυδιών με λευκά υπολείμματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο