Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρήκαμε το κόλπο με το σαπούνι που κάνει η Ντελεβίν για παχιά φρύδια

Βρήκαμε το κόλπο με το σαπούνι που κάνει η Ντελεβίν για παχιά φρύδια

Εάν τα λεπτά και τονισμένα φρύδια με ψηλές, στρογγυλεμένες καμάρες ήταν το εμπορικό σήμα της δεκαετίας του '90, διασημότητες όπως η Κάρα Ντελεβίν, η Τέιλορ Χiλ και η Λίλι Κόλινς έφεραν τα παχιά φρύδια ξανά στην δεκαετίας του 2010 με τετράγωνες γωνίες και πλούσιο σχήμα.

Εάν τα λεπτά και τονισμένα φρύδια με ψηλές, στρογγυλεμένες καμάρες ήταν το εμπορικό σήμα της δεκαετίας του ’90, διασημότητες όπως η Κάρα Ντελεβίν, η Τέιλορ Χiλ και η Λίλι Κόλινς έφεραν τα παχιά φρύδια ξανά στην δεκαετίας του 2010 με τετράγωνες γωνίες και πλούσιο σχήμα.

Τώρα, το 2021, έχει προκύψει η λεγόμενη τεχνική τάσης φρυδιών soap, που έχει κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα και έχει ομορφύνει τις selfies με βουρτσισμένα φρύδια με παχύ φινίρισμα.

Το κόλπο με το σαπούνι

Κατακλύζοντας τα βίντεο του TikTok και τις αναρτήσεις των influencers στο Instagram, διασημότητες και επαγγελματίες μακιγιέρ, χαιρετίζουν με ενδιαφέρον τη νέα τάση φρυδιών σαπουνιού, που επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας μια μπάρα σαπουνιού και ένα βουρτσάκι για να διαμορφώσετε και να διατηρήσετε τα παχιά φρύδια σας στη θέση τους.

Ενώ αυτό το τέχνασμα επαναπροσδιορίστηκε πρόσφατα από bloggers ομορφιάς, πολλοί καλλιτέχνες μακιγιάζ όπως η Λίντα Χάλμπερτ, η οποία έχει ένα από τα πιο δημοφιλή tutorials στο YouTube, πάντα προτιμούσαν το σαπούνι για να καλλωπίζουν τα φρύδια κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων. Με αυτόν τον τρόπο προσέδιδαν πάντα δυναμισμό και ένταση στο βλέμμα.

Εάν είστε περίεργοι και θέλετε και εσείς να δοκιμάστε την τάση, λάβετε υπόψη σας ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό σαπούνι που βρίσκεται γύρω από το μπάνιο σας. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε το σωστό σαπούνι είναι η γλυκερίνη, γνωστή για το χαμηλό pH της, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο ερεθισμός των ματιών κατά την εφαρμογή του σαπουνιού με πινέλο απευθείας στα φρύδια σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα διαφανές σαπούνι για να αποφύγετε να αφήσετε τα μαλλιά των φρυδιών με λευκά υπολείμματα.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024