Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάρα Ντελεβίν: «Σταμάτα να προσπαθείς να δείχνεις όμορφη»

Κάρα Ντελεβίν: «Σταμάτα να προσπαθείς να δείχνεις όμορφη»

Η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε ότι στους πρώτους της ρόλους κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να ξεχάσει όσα είχε μάθει στην καριέρα της ως μοντέλο

Η Κάρα Ντελεβίν εκτός από την επιτυχία που γνωρίζει στο χώρο του μόντελινγκ, δοκιμάζει και το ταλέντο της στην υποκριτική, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της συμμετοχές σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές.

Η μετάβαση αυτή ωστόσο έκρυβε για για την ίδια αρκετές δυσκολίες. Συγκεκριμένα, η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε ότι στους πρώτους κινηματογραφικούς της ρόλους κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αποτινάξει από πάνω της το μοντέλο και τα όσα είχε μάθει και συνηθίσει στην πολύχρονη καριέρα της.

Μάλιστα είπε ότι σε έναν από τους πρώτους της ρόλους, στην ταινία «Άννα Καρένινα», με την Κίρα Νάιτλι και τον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, σε σκηνοθεσία Τζο Ράιτ, στην οποία εμφανίστηκε στον ρόλο της πριγκίπισσας Σοροκίνα, δεν μπορούσε με τίποτα να αγνοήσει τις κάμερες. Έτσι, αν και δεν μιλούσε στην ταινία, ο Ράιτ έπρεπε κάθε φορά να της θυμίζει ότι πρέπει να «σταματήσει να προσπαθεί να φαίνεται όμορφη».

https://www.instagram.com/p/B13_Gj_lbvx/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε ακόμα – H ολόγυμνη αλήθεια της Κάρα Ντελεβίν για τη σχέση της με την Άσλι Μπένσον

«Το μόντελινγκ με f… όταν πέρασα στην υποκριτική», δήλωσε το πρώην μοντέλο στο Elle UK magazine. «Όταν έκανα την πρώτη μου ταινία -την Άννα Καρένινα, στην οποία δεν μιλούσα- κάθε φορά που ήμουν στην οθόνη, ο σκηνοθέτης ερχόταν σε μένα και μου έλεγε: «Κάρα, πάλι κάνεις το μοντέλο, σταμάτα να προσπαθείς να φαίνεσαι όμορφη»».

Και συνέχισε: «Ήμουν ένα ακόμα άτομα μαζί με άλλα 60 στη σκηνή. Αλλά είχα μία έκφραση: «Μα τι εννοείς;». Και μου έλεγε: «Δεν αποτελείς το κέντρο της σκηνής, προσπάθησε μόνο να φαίνεσαι ζεστή»».

Εξήγησε ότι το να μην ποζάρει μπροστά στην κάμερα ήταν κάτι δύσκολο να μάθει. «Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα το έκανα. Στο μόντελινγκ πρέπει να ξέρεις όλη την ώρα που βρίσκεται η κάμερα, ενώ όταν παίζεις, αυτό πρέπει να το ξεχάσεις», είπε η Κάρα Ντελεβίν.

Δείτε ακόμα –  Κάρα Ντελεβίν: Κρυφός γάμος στο Λας Βέγκας

Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν αρκετά χρόνια και η Ντελεβίν Ντελεβίντώρα παίζει στη νέα σειρά «Carnival Row», το ρόλο μίας αμφιφυλόφιλης νεράιδας.

«Είναι πολλές διαφορετικές ιστορίες και πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες και πλάσματα», είπε. «Είναι φτιαγμένο για geeks και φανατικούς και ανθρώπους που θέλουν να εμβαθύνουν σε έναν διαφορετικό κόσμο. Για να είμαι ειλικρινής, αν δεν είχα το σενάριο να διαβάσω, δεν είμαι σίγουρη ότι θα τα καταλάβαινα όλα από την αρχή», δήλωσε η Κάρα Ντελεβίν.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024