Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το υγρό foundation που υπόσχεται πλήρη και φυσική κάλυψη

Το υγρό foundation που υπόσχεται πλήρη και φυσική κάλυψη

Η Tom Ford Beauty κυκλοφόρησε ένα υγρό make up που έχει σχεδιαστεί για να «χαράξει», να ορίσει και να τονίσει την φυσική συμμετρία του προσώπου.

Η Tom Ford Beauty κυκλοφόρησε ένα υγρό make up που έχει σχεδιαστεί για να «χαράξει», να ορίσει και να τονίσει την φυσική συμμετρία του προσώπου. Με σκοπό την παραγωγή προϊόντων μακιγιάζ που ενισχύουν τα φυσικά χαρακτηριστικά το «θαυματουργό» foundation υπόσχεται ένα λαμπερό φινίρισμα και έρχεται μέσα σε μια όμορφη και λουξ συσκευασία.

Είναι αυτό το υγρό foundation το καλύτερο της αγοράς;

«Για να αναδείξετε την ατομική σας ομορφιά, πρέπει να τονιστεί η αρχιτεκτονική του προσώπου σας. Όλοι αντιδρούμε ενστικτωδώς στο φως και τη συμμετρία, ενώ αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν τα φυσικά χαρακτηριστικά σας και να αναδείξουν τη μοναδική ομορφιά σας», δήλωσε ο σχεδιαστής Τομ Φορντ σε δελτίο τύπου. Το Shade and Illuminate Soft Radiance Foundation SPF50 παρέχει μεσαία έως και πλήρη κάλυψη. Διαμορφωμένο με υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα φρούτων noni και φυσικά έλαια, βάλσαμο copaiba, andiroba και acai , το προϊόν ενυδατώνει την επιδερμίδα για 12 ώρες για μια δροσερή εμφάνιση.

Το συμπαγές σφουγγαράκι μακιγιάζ έρχεται με το ίδιο φινίρισμα που βελτιώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει τα χαρακτηριστικά με το αντίστοιχο υγρό foundation. Για να χρησιμοποιήσετε το συμπαγές στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, η ετικέτα συνιστά την πρώτη εφαρμογή του προϊόντος από το κέντρο του προσώπου και, στη συνέχεια, προχωρήστε προς τα έξω.

Στην τιμή 125 δολαρίων το καθένα, μπορείτε τώρα να αγοράσετε το υγρό θεμέλιο και το μαξιλάρι compact στα καταστήματα Tom Ford και είναι αρχικά διαθέσιμο στα καταστήματα ομορφιάς στο Χονγκ Κονγκ.

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024