Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η διασημότερη δερματολόγος του Παρισιού αποκαλύπτει τα 4 μυστικά για τέλεια επιδερμίδα

Η διασημότερη δερματολόγος του Παρισιού αποκαλύπτει τα 4 μυστικά για τέλεια επιδερμίδα

Για χρόνια, η Joëlle Ciocco συνεργάστηκε με τα πιο διάσημα πρόσωπα στο Παρίσι για να δημιουργήσει προσαρμοσμένα προϊόντα για τέλειο δέρμα, βοηθώντας τους να αναπτύξουν ένα νέο όραμα για το δέρμα τους.

Για χρόνια, η Joëlle Ciocco συνεργάστηκε με τα πιο διάσημα πρόσωπα στο Παρίσι για να δημιουργήσει προσαρμοσμένα προϊόντα για τέλειο δέρμα, βοηθώντας τους να αναπτύξουν ένα νέο όραμα για το δέρμα τους.

Η βιοχημικός, έγινε το «ιερό δισκοπότηρο» για όλες τις διασημότητες της Γαλλίας. Τώρα θέλει να κάνει την ομορφιά προσιτή σε όλους, όχι μόνο στους διάσημους πελάτες της, και ξεκινά το νέο έργο της «Skin Weather», μια ιστοσελίδα που προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική και συνταγή καλλυντικών στο διαδίκτυο.

Εδώ είναι τέσσερα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε υπέροχο, λαμπερό δέρμα.

    1. Άψογο δέρμα βήμα – βήμα

«Το 90% των ανθρώπων δεν ξέρουν πώς να καθαρίσουν το δέρμα τους, παρόλο που αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για τη βελτιστοποίηση της αναγέννησης του δέρματος. Η υγιεινή είναι το πραγματικό μυστικό αντιγήρανσης. Σταματήστε να διαμαρτύρεστε για τις ατέλειες του δέρματος σας όπως η ακμή, σακούλες κάτω από τα μάτια κ.λπ. και δώστε στο δέρμα σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να αναζωογονηθεί πραγματικά. Ένας διπλός καθαρισμός τη νύχτα είναι απαραίτητος για να απαλλαγούμε από τις βρωμιές και τους ρύπους που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πρόσωπο είναι ίσως το μοναδικό μέρος του σώματος που δεν καλύπτεται από ρούχα. Το πρωί, δεν πρέπει καθόλου να καθαρίσετε ξανά το πρόσωπό σας, γιατί ανασυστάθηκε η χλωρίδα του κατά τη διάρκεια της νύχτας για να προστατευτεί. Απλά ξεπλύνετε με νερό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε.»

      1. Συμβουλευτείτε

«Εμπιστευτείτε το δέρμα σας σε έναν ειδικό. Θα εξοικονομήσετε χρήματα. Φυσικά, υπάρχει μια αμοιβή συμβουλευτικής, αλλά ο στόχος είναι να εξερευνήσετε τον βαθύτερο εαυτό σας με κάποιον ειδικό, κάτι που δεν είναι δυνατό να κάνετε απλά με έναν μακιγιέρ ή πωλητή προϊόντων περιποίησης δέρματος. Θα κερδίσετε μια προσαρμοσμένη πάνω στο δέρμα σας συνταγή και σωστές συμβουλές περιποίησης.»

      1. Μην κάνετε αλχημείες

«Μην αναμιγνύετε καλλυντικά χωρίς τη βοήθεια ειδικού. Μπορείτε, για παράδειγμα, να αναμίξετε αντιφατικές φόρμουλες που θα μπορούσαν να ανισορροπήσουν το PH του δέρματος ή απλά να μην γίνει τίποτα καθώς δεν λειτουργούν μαζί όλα τα προϊόντα . Εάν δεν θέλετε να δείτε έναν ειδικό, ακολουθήστε την αισθητική ρουτίνα μιας μάρκας, η οποία θα έχει κάνει καλύτερη έρευνα με τους χημικούς της για το καλό του δέρματος σας.»

        1. Προσαρμόστε τη ρουτίνα σας στον τρόπο ζωής σας και στις εποχές

«Αυτό το τέταρτο σημείο ακολουθεί πιστά τα δύο τελευταία. Με τις εποχές, η ζωή σας και το δέρμα σας εξελίσσονται και η καλλυντική ρουτίνα σας πρέπει να αλλάξει επίσης. Είναι για παράδειγμα απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα καλλυντικό με SPF 50 κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να προσαρμόσετε ανάλογα τη ρουτίνα καθαρισμού σας. Ένας ειδικός θα μπορεί να σας καθοδηγήσει στις εποχές.»

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024