MasterChef: Έξαλλη η Μαρίνα – «Κοίταξαν το κ@#@!#κι τους»
Οι συμπαίκτες της αδιαφόρησαν για την κρίση που αντιμετώπιζε η Λία και η Μαρίνα βγήκε εκτός εαυτού.
Τα κρεμμύδια καίγονταν αλλά κανείς δεν βοηθούσε τη Λία στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.
Η Μαρίνα στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/3) ενοχλήθηκε από την αδιαφορία του Διονύση και του Γιάννη προς την συμπαίκτριά τους και δεν δίστασε να εκφράσει έντονα την δυσαρέσκειά της.
Συγκεκριμένα, η Λία Μακροστέργιου δυσκολεύτηκε όταν τα κρεμμύδια που μαγείρευε άρχισαν να καίγονται και ήταν φανερά απογοητευμένη. Η Μαρίνα φώναξε ζητώντας από κάποιον απ’ τους συμπαίκτες να την βοηθήσουν.
Η απάντηση ήταν όμως σιωπή από τους πάγκους της κόκκινης ομάδας, γεγονός που την έβγαλε εκτός εαυτού.
«Όλοι δουλειές. Ήταν νομίζω εμφανές και από τον Γιάννη και από τον Διονύση ότι κοίταξαν το κ@#@!#κι τους. Έφτιαξαν πιάτο για να πάρουν βαθμό και δεν τους ένοιαζε τίποτα άλλο» είπε αργότερα μπροστά στη κάμερα.
- Αυτοδύναμη είναι σήμερα μόνο η ανάγκη πολιτικής αλλαγής
- Τα «παιδικά» που μας μεγάλωσαν ήταν του Ρότζερ Άλερς: Πέθανε ο συν-σκηνοθέτης του «Βασιλιά των Λιονταριών»
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Οι ημερομηνίες για τις πληρωμές
- Libertadores και Μέσι στο ίδιο όνειρο της Ίντερ Μαϊάμι για το 2026
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Σοκαριστικά βίντεο από την τραγωδία με τους 24 νεκρούς – «Σαν σεισμός να χτύπησε το τρένο»
- Μέχρι να σβήσουν τ’ άστρα: Οικογενειακά μυστικά, κρυμμένα συναισθήματα και παλιές πληγές



