ΕΚΑΒ : «Μάτια πρησμένα, χέρια μουλιασμένα» – Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες διασωστών μετά από μία βάρδια
Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται φόρεσαν την ειδική στολή τους, μάσκα και γυαλιά προστασίας αφού τα περιστατικά που είχαν να διαχειριστούν ήταν κυρίως covid-19
Συγκλονιστική είναι η εικόνα γιατρών, νοσηλευτών και διασωστών του ΕΚΑΒ μετά από μια πολύωρη, κουραστική και αγχωτική βάρδια.
Η Ελευθερία και ο Μενέλαος ξεκίνησαν την βάρδια τους στις 2 το μεσημέρι και σχόλασαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ.
Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται φόρεσαν την ειδική στολή τους, μάσκα και γυαλιά προστασίας αφού τα περιστατικά που είχαν να διαχειριστούν ήταν κυρίως covid-19.
Σύμφωνα με το cretapost, οι φωτογραφίες μετά το τέλος της βάρδιας σοκάρουν.
Μάτια πρησμένα, λες και είχαν εμπλακεί σε καβγά και χέρια μουλιασμένα από τη χρήση γαντιών.

Η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έγραψε:
«Κοβιντ 19.. ξεκινάς την βάρδια και σχολάς μέσα στα οιδήματα και στις κοκκινίλες από τα μέτρα ατομικής προστασίας.. είναι που είμαστε όλοι σε αυτό το πόλεμο το ίδιο μπροστά!!»

Αυτή η εικόνα είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο γι αυτούς και έχουν πλέον συνηθίσει να βλέπουν τους εαυτούς τους σε αυτή την κατάσταση. Λαμβάνουν όλα τα μέτρα προφύλαξης για τους ίδιους αλλά και τους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθεια τους.

Όσο κι αν τα μάτια τους τσούζουν , όσο κι αν τα χέρια τους πονάνε οι διασώστες του ΕΚΑΒ είναι πάντα εκεί στην πρώτη γραμμή για όσους αρρωστήσουν από κορωνοϊό έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Καμία βάρδια δεν είναι ίδια όπως και κανένα περιστατικό. Φοβούνται και εκείνοι να μην κολλήσουν τον ιό όμως είναι εκεί…Δεν κάνουν πίσω. Παραμερίζουν φόβους και αδυναμίες και βρίσκονται δίπλα στον ασθενή.
- Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για το έτος 2026
- Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τι ώρα κλείνουν σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ
- Σημαντικά πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή το 2025
- Κάμερες στους δρόμους: Η εφαρμογή που προειδοποιεί τους οδηγούς σε πραγματικό χρόνο
- Τα στραβά κι ανάποδα της διαιτησίας που ο Λανουά δεν αλλάζει
- Αυξάνονται από την Πρωτοχρονιά τα διόδια στους αυτοκινητοδρόμους – Οι νέες τιμές
- «Ο σημερινός γονέας δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στον ρόλο του»
- Από τον «Άγιο Στραγγαλιστή» στο σχέδιο Kill Bill και τον φόνο της 6χρονης beauty queen: Τα εγκλήματα που έβαψαν με αίμα τις γιορτές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 31.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/simon-y7ggpeuM1Qw-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442