Ανθή Σαλαγκούδη: Ανανεωμένη μετά την αποχώρησή της από το Survivor
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μαυρισμένη και ανανεωμένη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι χαρούμενη και έχει αφήσει πίσω της τις δύσκολες μέρες
Η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor επέστρεψε στην Ελλάδα και πια και στα social media.
Η πρώην παίκτρια της Κόκκινης ομάδας έφυγε από το παιχνίδι επιβίωσης πριν από 10 μέρες περίπου και πια βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.
Η πολυσυζητημένη παίκτρια, τόσο για τις επιδόσεις όσο και για την οικογένειά της, αποφάσισε να επιστρέψει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας η Ανθή Σαλαγκούδη ανέβασε στο Instagram μετά από δύο μήνες φωτογραφία με την αδερφή της.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μαυρισμένη και ανανεωμένη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι χαρούμενη και έχει αφήσει πίσω της τις δύσκολες μέρες.
«Χαρούμενη γιορτή της Γυναίκας σε μία από τις σημαντικότερες γυναίκες της ζωής μου. Έχω τις “πλάτες” σου και έχεις τις δικές μου», έγραψε η Ανθή Σαλαγκούδη κάτω από την φωτογραφία με την αδερφή της.
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει το Ιράν με όλη την ισχύ του για να εξαλείψει το καθεστώς
- Λαμία: Άγρια καταδίωξη νεαρών μετά από κλοπή – Εγκατέλειψαν το όχημα κοντά σε καταυλισμό και εξαφανίστηκαν
- Καλαμάτα: Η αποθέωση για την άνοδο στη Super League άρχισε από τα… Μεγάρα! (vid+pics)
- Νέα πρωτιά ο Καραλής στη Ρουέν και… παραλίγο νέο ρεκόρ!
- Διχασμένη η ακροδεξιά στην Ευρώπη για τον πόλεμο του Τραμπ στο Ιράν
- Η ανάρτηση της Euroleague για το «ερυθρόλευκο» σερί στα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (pic)
