Συναγερμός στη Κω: Χάθηκε φιαλίδιο με έξι δόσεις εμβολίου από το νοσοκομείο
Την απώλεια έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο διοικητής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Κω κ. Σταμάτιος Βασιλειάδης, ο οποίος ήδη έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Κω
Ένα φιαλίδιο με 6 δόσεις εμβολίου χάθηκε από το νοσοκομείο της Κω το περασμένο Σαββάτο.
Την απώλεια έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο διοικητής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Κω κ. Σταμάτιος Βασιλειάδης, ο οποίος ήδη έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Κω.
«Εγώ πιστεύω ότι το πήραν κατά λάθος. Υπάρχουν άνθρωποι που ρωτάνε αν μπορούν να το πάρουν για ενθύμιο, κάτι το οποίο απαγορεύεται. Πιστεύω ότι αυτός που ήθελε να πάρει έκανε λάθος και αντί να πάρει το ίδιο πήρε το γεμάτο» ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου της Κω.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μια γυναίκα προσήχθη ως ύποπτη για το εξαφανισμένο φιαλίδιο. Μέχρι στιγμής η γυναίκα δεν έχει παραδεχθεί τίποτα. Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξιχνιάσει την υπόθεση.
- Βενεζουέλα: Αν εγκαταλείψει την εξουσία, άσυλο στον Μαδούρο προσφέρει η Κολομβία
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ