Άλιμος : Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ
Σε ανάρτηση τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν πως «αφορμή στάθηκε το καθεστώς Μητσοτάκη και όλα τα μέτρα που έχει υποβάλει και εξαναγκάσει στους πολίτες».
Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στον Άλιμο πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Κυριακή ομάδα αγνώστων.
Σε ανάρτηση τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν πως «αφορμή στάθηκε το καθεστώς Μητσοτάκη και όλα τα μέτρα που έχει υποβάλει και εξαναγκάσει στους πολίτες».
Μάλιστα οι δράστες ανέρτησαν και φωτογραφίες από την επίθεση.
«Τα ξημερώματα 7 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στα γραφεία της ΝΔ-ΟΝΝΕΔ στον Άλιμο. Αφορμή στάθηκε το καθεστώς Μητσοτάκη και όλα τα μέτρα που έχει υποβάλει και εξαναγκάσει στους πολίτες. Οι καταστάσεις αυτές έχουν οδηγήσει πολλές οικογένειες σε εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης που προϊδεάζουν μία καινούργια οικονομική κρίση που θα γίνει πιο αισθητή μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Παρόλα αυτά τα κονδύλια περιορίζονται στη στήριξη της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς καμία ιδιαίτερη οικονομική στήριξη για την καταπολέμηση του COVID-19. Ακόμα ένας λόγος αποτελεί ο ριζικός επαναπροσδιορισμός και η ολοκληρωτική αλλαγή του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος εν μέσω πανδημίας καθώς και η ένταξη της αστυνομίας στις σχολές . Με αυτό τον τρόπο στερείται η μόρφωση από αμέτρητους μαθητές στοχεύοντας στην ενίσχυση της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Τέλος είναι μία πράξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Δ. Κουφοντίνα».

- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
- Σχέσεις: Κρύο καιρός για δύο, αλλά προσοχή στην επιστροφή στον πρώην
- O χάρτης των νέων μισθών από το 2026
- Μεταξύ πραξικοπημάτων, ξένων πατρώνων και τζιχαντιστών – Το Σαχέλ ως νέο παγκόσμιο επίκεντρο της τρομοκρατίας
- Economist: «Σκαρφαλώνοντας» τη λίστα με την «οικονομία της χρονιάς» – Η πρωταθλήτρια, οι χαμένοι και η θέση της Ελλάδας
- A.I. Βασίλης; Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα, καθώς οι αγοραστές στρέφονται στα chatbots
- Γερμανία: Γιατί ο κολοσσιαίος επανεξοπλισμός της τρομάζει γεωπολιτικούς αναλυτές
- Oι αγροτικές κινητοποιήσεις στα διεθνή ΜΜΕ: «Στριμωγμένη η κυβέρνηση Μητσοτάκη λόγω σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)





















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)








































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442