Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά : Επίθεση με μπογιές και τρικάκια υπέρ Κουφοντίνα στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη

Χανιά : Επίθεση με μπογιές και τρικάκια υπέρ Κουφοντίνα στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη

Οι άγνωστοι επιτέθηκαν και στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μανούσου Βολουδάκη.

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε το πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά.

Οι άγνωστοι επιτέθηκαν και στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μανούσου Βολουδάκη.

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων οι δράστες πέταξαν μαύρη μπογιά στην πόρτα των γραφείων έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν προκηρύξεις υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, χωρίς ωστόσο να μπουν στο εσωτερικό των γραφείων.

Τα γραφεία της ΝΟΔΕ στεγάζονται στον 4ο όροφο κτηρίου σε κεντρικό σημείο της πόλης. Επίσης κατά την διάρκεια της νύκτας άγνωστοι πέταξαν κόκκινες μπογιές στο εξωτερικό του κτηρίου όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη στην περιοχή των δικαστηρίων, ενώ συνθήματα με μαύρη μπογιά για τον Δ. Κουφοντίνα έγραψαν άγνωστοι επίσης δράστες στον εξωτερικό τοίχο στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη, στην περιοχή Μεϊντάνι Χαλέπας, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Ανακοίνωση της ΝΔ

«Οι υποστηρικτές του κατά συρροή δολοφόνου Δ.Κουφοντίνα συνεχίζουν να προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη με τις τραμπούκικες ενέργειές τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Σήμερα στόχος τους ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων και το πατρικό σπίτι του Πρωθυπουργού στα Χανιά. Οι διαρκείς επιθέσεις τους διεκδικώντας προνομιακή μεταχείριση για τον καταδικασμένο για 11 δολοφονίες, δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024