Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκαν οι προκριματικοί του Μουντιάλ στη Λατινική Αμερική

Αναβλήθηκαν οι προκριματικοί του Μουντιάλ στη Λατινική Αμερική

Η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL) προχώρησε στην αναβολή των παιχνιδιών που ήταν προγραμματισμένα για τα τέλη Μαρτίου.

Σε αναβολή των προγραμματισμένων για τα τέλη Μαρτίου αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, προχώρησε η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL), εξαιτίας της άρνησης ή απροθυμίας πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων να επιτρέψουν στους διεθνείς παίκτες τους να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους.

«Η απόφαση αυτή οφείλεται στην αδυναμία να υπολογιστούν αυτή τη στιγμή όλοι οι νοτιοαμερικανοί ποδοσφαιριστές», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η CONMEBOL, η οποία προσθέτει ότι θα εξετάσει, σε συνεργασία με τη FIFA τον επαναπρογραμματισμό των αγώνων της 5ης και της 6ης αγωνιστικής.

Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχαν αναφερθεί ανοιχτά στην άρνησή τους να επιτρέψουν σε παίκτες της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα να ταξιδέψουν στη Νότα Αμερική, δεδομένου ότι θα έπρεπε μετά την επιστροφή τους στην Αγγλία να μπουν σε προληπτική καραντίνα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024