Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νικ Κέιβ σε διαδραστική θεατρική παράσταση που θα μεταδοθεί διαδικτυακά

Ο Νικ Κέιβ σε διαδραστική θεατρική παράσταση που θα μεταδοθεί διαδικτυακά

Πρόκειται για παραγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ του Μάντσεστερ που θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Νικ Κέιβ θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα, πρωτοποριακή ψηφιακή θεατρική παράσταση, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ του Μάντσεστερ.

Η παραγωγή, με τίτλο «Dream», θα είναι μια ελεύθερη διασκευή βασισμένη στο «Όνειρο Θερινής Νυκτός» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, με τον Κέιβ να αναλαμβάνει το ρόλο του «ομιλούντος δάσους».

Η παράσταση που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Royal Shakespeare Company θα συνδυάζει ζωντανό θέατρο, μουσική και τεχνολογία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η παράσταση θα είναι εν μέρει διαδραστική καθώς το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει «τα ποτάμια, τα λουλούδια και τα δέντρα ενός εικονικού καλοκαιρινού δάσους» χρησιμοποιώντας gaming τεχνολογία αιχμής.

Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή του «Dream» παραμένουν προς το παρόν άγνωστες. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο τραγουδιστής θα υποδύεται έναν «παράξενο και μυστηριώδη» αφηγητή με το όνομα «Φωνή του Δάσους», ο οποίος θα συνοδεύει το κοινό στο θεατρικό ταξίδι. Τον τελευταίο θα συνοδεύουν άλλοι επτά ηθοποιοί.

Η Jane Beese, επικεφαλής του τμήματος μουσικής στο Διεθνές Φεστιβάλ του Μάντσεστερ, δήλωσε «ενθουσιασμένη» για τη συμμετοχή του Κέιβ στο έργο: «Με τη μυστικιστική φωνή του και το σκοτεινό του ηχόχρωμα, ο Κέιβ είναι το τέλειο άτομο για να αντιπροσωπεύσει το δάσος βοηθώντας το κοινό να περάσει στην απόκοσμη γη του Dream».

Η 50λεπτη διαδικτυακή εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη για προβολή οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στον κόσμο, μέσω του ιστότοπου dream.online.

Για την διαδραστική live εμπειρία είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου αξίας 10 λιρών, αλλά η παράσταση θα είναι διαθέσιμη και δωρεάν για απλή προβολή.

Το Dream θα παίζεται από την Παρασκευή 12 Μαρτίου έως το Σάββατο 20 Μαρτίου και μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας εδώ.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024