Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς έδωσα τέλος στις «παγωμένες οθόνες»: Μια ιστορία επιτυχίας στον καιρό της τηλεργασίας

Πώς έδωσα τέλος στις «παγωμένες οθόνες»: Μια ιστορία επιτυχίας στον καιρό της τηλεργασίας

Επικοινωνία, διασκέδαση και premium εξυπηρέτηση μπήκαν στη ζωή μου με μια έξυπνη αναβάθμιση του προγράμματος σταθερής-κινητής και internet σε WIND ONE

Τι διαφορά έχει η οθόνη από το παγόνι; Η οθόνη παγώνει, το παγόνι… δεν οθόνη. Ναι, εντάξει, φθηνό το αστείο μου, αλλά νομίζω δικαιολογημένα «έπαιζε» στο μυαλό μου κάθε φορά που έχανα κάποια σημαντική λεπτομέρεια του meeting, επειδή η σύνδεσή μου δεν κατάφερνε να ανταποκριθεί στις ολοκαίνουργιες υποχρεώσεις της.

Εδώ που τα λέμε, ήταν αναμενόμενο. Όταν όλη σου η ζωή μεταφέρεται ξαφνικά στις οθόνες, από την εργασία (και τις όχι πάντα εύκολες συνεννοήσεις που απαιτεί), μέχρι την εκπαίδευση των παιδιών, και από την επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα μέχρι την ψυχαγωγία, είναι απολύτως λογικό να αλλάζουν και οι ανάγκες σου σε κινητό, σταθερό και internet.

.

Νέοι καιροί, νέες ανάγκες

Και καλώς ή κακώς, μπορεί αυτές οι αλλαγές να ήρθαν με την πανδημία, κατά πάσα πιθανότητα, όμως, δεν θα τελειώσουν μαζί της: Για παράδειγμα, είναι καιρός να αποδεχτούμε ότι η τηλεργασία ήρθε για να μείνει. Επομένως, χρειαζόμαστε και ολοκαίνουργιες λύσεις που δεν θα απαντήσουν μόνο στις αυξημένες ανάγκες του σήμερα, αλλά θα είναι μαζί μας και την επόμενη μέρα.

Για αυτό και μου τράβηξε αμέσως την προσοχή η νέα καμπάνια της WIND για τα προγράμματα WIND ONE. Σε περίπτωση που δεν την έχετε δει, δεν θα σας κάνω spoiler (γιατί ναι, έχει την ανατροπή της). Θα σας παροτρύνω να κάνετε απλώς ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο.

Όλες οι λύσεις σε ένα σημείο

Ομολογουμένως, τα δικά μου καθημερινά προβλήματα συνδεσιμότητας μέχρι στιγμής δεν με έχουν βάλει σε τέτοιους μπελάδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απέδειξαν και ότι χρειάζομαι ένα πρόγραμμα σαν το WIND ONE 100 Mbps, που συγκεντρώνει σε ένα πακέτο όλες τις λύσεις που μπορεί να χρειάζεται κανείς σε σχέση με τις τηλεπικοινωνίες.

Απεριόριστες κλήσεις από σταθερό; Check, και μάλιστα κυριολεκτικά προς όλους. Απεριόριστες κλήσεις από κινητό; Επίσης, check – και πάλι, χωρίς περιορισμούς και ψιλά γράμματα. Απεριόριστα data; Δεν το περίμενα, αλλά check. Ταχύτητες internet που πιάνουν ακόμη και τα 100 Mbps; Ακόμα πιο check. Συν απευθείας εξυπηρέτηση από εκπρόσωπο, με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Και δωρεάν τεχνικός στο σπίτι, και προνομιακό service για το smartphone…

.

Α, και για να μην το ξεχάσω, αναβάθμιση σε WIND ONE και ταχύτητες 100 Mbps χωρίς έξτρα κόστος.

Με λίγα λόγια, όλες οι καθημερινές ανάγκες (και αρκετές καθημερινές επιθυμίες)  που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες βρίσκουν τις λύσεις τους. Συγκεντρωμένες, τακτοποιημένες και σφαιρικές.

Προφανώς και έχω ήδη πραγματοποιήσει τη μετάβαση – και κοντεύω να ξεχάσω την απελπισία της παγωμένης οθόνης.

Ανακαλύψτε το πακέτο WIND ONE που σας ταιριάζει εδώ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024