Τι διαφορά έχει η οθόνη από το παγόνι; Η οθόνη παγώνει, το παγόνι… δεν οθόνη. Ναι, εντάξει, φθηνό το αστείο μου, αλλά νομίζω δικαιολογημένα «έπαιζε» στο μυαλό μου κάθε φορά που έχανα κάποια σημαντική λεπτομέρεια του meeting, επειδή η σύνδεσή μου δεν κατάφερνε να ανταποκριθεί στις ολοκαίνουργιες υποχρεώσεις της.

Εδώ που τα λέμε, ήταν αναμενόμενο. Όταν όλη σου η ζωή μεταφέρεται ξαφνικά στις οθόνες, από την εργασία (και τις όχι πάντα εύκολες συνεννοήσεις που απαιτεί), μέχρι την εκπαίδευση των παιδιών, και από την επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα μέχρι την ψυχαγωγία, είναι απολύτως λογικό να αλλάζουν και οι ανάγκες σου σε κινητό, σταθερό και internet.

.

Νέοι καιροί, νέες ανάγκες

Και καλώς ή κακώς, μπορεί αυτές οι αλλαγές να ήρθαν με την πανδημία, κατά πάσα πιθανότητα, όμως, δεν θα τελειώσουν μαζί της: Για παράδειγμα, είναι καιρός να αποδεχτούμε ότι η τηλεργασία ήρθε για να μείνει. Επομένως, χρειαζόμαστε και ολοκαίνουργιες λύσεις που δεν θα απαντήσουν μόνο στις αυξημένες ανάγκες του σήμερα, αλλά θα είναι μαζί μας και την επόμενη μέρα.

Για αυτό και μου τράβηξε αμέσως την προσοχή η νέα καμπάνια της WIND για τα προγράμματα WIND ONE. Σε περίπτωση που δεν την έχετε δει, δεν θα σας κάνω spoiler (γιατί ναι, έχει την ανατροπή της). Θα σας παροτρύνω να κάνετε απλώς ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο.

Όλες οι λύσεις σε ένα σημείο

Ομολογουμένως, τα δικά μου καθημερινά προβλήματα συνδεσιμότητας μέχρι στιγμής δεν με έχουν βάλει σε τέτοιους μπελάδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απέδειξαν και ότι χρειάζομαι ένα πρόγραμμα σαν το WIND ONE 100 Mbps, που συγκεντρώνει σε ένα πακέτο όλες τις λύσεις που μπορεί να χρειάζεται κανείς σε σχέση με τις τηλεπικοινωνίες.

Απεριόριστες κλήσεις από σταθερό; Check, και μάλιστα κυριολεκτικά προς όλους. Απεριόριστες κλήσεις από κινητό; Επίσης, check – και πάλι, χωρίς περιορισμούς και ψιλά γράμματα. Απεριόριστα data; Δεν το περίμενα, αλλά check. Ταχύτητες internet που πιάνουν ακόμη και τα 100 Mbps; Ακόμα πιο check. Συν απευθείας εξυπηρέτηση από εκπρόσωπο, με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Και δωρεάν τεχνικός στο σπίτι, και προνομιακό service για το smartphone…

.

Α, και για να μην το ξεχάσω, αναβάθμιση σε WIND ONE και ταχύτητες 100 Mbps χωρίς έξτρα κόστος.

Με λίγα λόγια, όλες οι καθημερινές ανάγκες (και αρκετές καθημερινές επιθυμίες)  που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες βρίσκουν τις λύσεις τους. Συγκεντρωμένες, τακτοποιημένες και σφαιρικές.

Προφανώς και έχω ήδη πραγματοποιήσει τη μετάβαση – και κοντεύω να ξεχάσω την απελπισία της παγωμένης οθόνης.

Ανακαλύψτε το πακέτο WIND ONE που σας ταιριάζει εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο