Αρνητές ήθελαν να ταξιδέψουν από την Αθήνα ως την Θεσσαλονίκη χωρίς… μάσκα
Η Αμαξοστοιχία («52» Αθήνα – Θεσσαλονίκη) καθυστέρησε την άφιξή της στη Θεσσαλονίκη λόγω της προσπάθειας των υπαλλήλων να συνετίσουν επιβάτες που δεν φορούσαν μάσκα.
Επεισόδιο με αρνητές μάσκας σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε γραμμή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.
Η Αμαξοστοιχία («52» Αθήνα – Θεσσαλονίκη) καθυστέρησε την άφιξή της στη Θεσσαλονίκη λόγω της προσπάθειας των υπαλλήλων να συνετίσουν επιβάτες που δεν φορούσαν μάσκα.
Μάλιστα, οι «αρνητές» παρά τις προσπάθειες των υπαλλήλων εξακολουθούσαν να μην συνεργάζονται, με αποτέλεσμα να παρέμβει η ΕΛΑΣ στο σημείο.
Σε Λιανοκλάδι και Λάρισα δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας διαπίστωσαν το περιστατικό και επέβαλαν τις ανάλογες κυρώσεις στο παραβάτες, με διοικητικά πρόστιμα.
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»