Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη : Καθηγητής γράφει με κιμωλία τη λέξη «ντροπή» για τα επεισόδια

Θεσσαλονίκη : Καθηγητής γράφει με κιμωλία τη λέξη «ντροπή» για τα επεισόδια

Ο Τριαντάφυλλος Τρανός, καθηγητής εικαστικών στο ΑΠΘ την ώρα που ζωγράφιζε τη λέξη «ντροπή» στην άσφαλτο που οδηγεί στην πρυτανεία του ΑΠΘ τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι συνάδελφοί μου υπογράφουν ένα κείμενο που κατηγορούν τους φοιτητές ως περιθωριακές ομάδες.

«Ντροπή, ντροπή, ντροπή, ντροπή», έγραψε με κιμωλία ο καθηγητής του ΑΠΘ, Τριαντάφυλλος Τρανός​​​​​​​ με αφορμή τις χθεσινές εικόνες έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιδρύματος.

Ο Τριαντάφυλλος Τρανός, καθηγητής εικαστικών στο ΑΠΘ την ώρα που ζωγράφιζε τη λέξη «ντροπή» στην άσφαλτο που οδηγεί στην πρυτανεία του ΑΠΘ τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι συνάδελφοί μου υπογράφουν ένα κείμενο που κατηγορούν τους φοιτητές ως περιθωριακές ομάδες. Εγώ έχω να πω ότι το Πανεπιστήμιο είναι το σπίτι των φοιτητών. Μόνο ντροπή».

Βίαιη προσαγωγή φοιτητή

Οι δυνάμεις της αστυνομίας, αρχικά εμφανίστηκαν στην πύλη τη ΔΕΘ απέναντι από την είσοδο του ΑΠΘ, στην συνέχεια πέρασαν απέναντι την Εγνατία πλησίασαν ακόμη περισσότερο το campus και ακολούθως άρχισαν να εισέρχονται στο χώρο.

Η ωμότητα των αντρών της ομάδας ΔΡΑΣΗ εναντίον ενός φοιτητή αποτυπώθηκε σε βίντεο.

Ο φοιτητής φαίνεται να έχει περικυκλωθεί από άντρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ και μάλιστα ενώ βρίσκεται ακόμα στο έδαφος τον ψέκασαν με δακρυγόνο από πολύ κοντινή απόσταση και δεν επέτρεψαν σε κανέναν να του παρέχει βοήθεια.

Στο ίδιο μήκος κύματος, απομάκρυναν με τραμπουκισμούς οποιονδήποτε προσπαθούσε να προσεγγίσει το άτομο, ακόμα και δημοσιογράφους, κατηγορώντας τους ότι παρεμποδίζουν τη σύλληψη.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024