Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο μουσικό βίντεο των Sex Cells στοίχισε μόλις 28 λίρες και είναι αριστούργημα

Το νέο μουσικό βίντεο των Sex Cells στοίχισε μόλις 28 λίρες και είναι αριστούργημα

Το συγκρότημα από το Νότιο Λονδίνο, Sex Cells, είναι ένα υπέροχο ντουέτο, από τους Willow Vincent και Matt Kilda, που συνδυάζει επιρροές τόσο αποκλίνουσες όσο οι ψυχεδελικοί ήχοι της δεκαετίας του '60 και του '70

Το συγκρότημα από το Νότιο Λονδίνο, Sex Cells, είναι ένα υπέροχο ντουέτο, από τους Willow Vincent και Matt Kilda, που συνδυάζει επιρροές τόσο αποκλίνουσες όσο οι ψυχεδελικοί ήχοι της δεκαετίας του ’60 και του ’70 (σκεφτείτε λιγάκι Silver Apples, νωρίτερα Amon Duul II και άλλα παρόμοια) και την πανκ αισθητική.

Ο νέος δίσκος που έφερε την έμπνευση

Σε πρόσφατη συνέντευξη τους περιγράφουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, «That’s life» ως «μια δυστοπική συλλογή από σκοτεινά κομμάτια χορού», μια περιγραφή που το συνοψίζει αρκετά όμορφα. Για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ, το ντουέτο (που είναι επίσης ζευγάρι στην ζωή) σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα προτότυπο κλιπ για το single τραγούδι τους με τίτλο «Derangeg» με pop-led ήχο.

Με έναν προϋπολογισμό που δημιουργήθηκε απλώς από αυτά που θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά, σε αυτήν την περίπτωση, οι δύο καλλιτέχνες έφτιαξαν το βίντεο στο μπάνιο τους με μια φωτογραφική μηχανή δανεισμένη «από τον φίλο μας Dave». Κοιτάζοντας τα βίντεο που είχαν κάνει στο παρελθόν για την κυκλοφορία του προηγούμενου Avenge Miriam EP – δηλαδή την απλή προσέγγιση για το κομμάτι Youth Club Disco – το βίντεο Deranged στοχεύει επίσης να είναι «κάτι σαν ένα βίντεο προώθησης ενός συγκροτήματος της δεκαετίας του 90 στην ουσία» και όμως είναι πολύ παραπάνω.

Το homemade βίντεο που έγινε viral

Η Kilda και ο Vincent σκηνοθέτησαν, πρωταγωνίστησαν και επεξεργάστηκαν το βίντεο εξ ολοκλήρου μόνοι τους. «Δεν μας αρέσει ο καπιταλισμός, δεν ασχολούμαστε με παιχνίδια νικητών και ηττημένων – σε οποιοδήποτε επίπεδο, δεν μας αρέσουν οι αποκλειστικές κλίκες ή τα μονοπώλια.», δήλωσαν.

Ως εκ τούτου, το κομμάτι «Deranged» βασίζεται σε συναισθήματα αποξένωσης και απόσπασης που προέρχονται από το συναίσθημα «σε αντίθεση με τον τρόπο που ο κόσμος φαίνεται να είναι σταθερός», λέει η Kilda, «καταλήγεις να νιώθεις μόνο ένα μέρος της πραγματικότητας, όλοι βρισκόμαστε σε συνεχή σοκ και δέος για την ανισότητα και την τρέλα που υπάρχει τριγύρω μας».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024