Ο κίνδυνος ατυχημάτων ελλοχεύει πάντα στις τηλεδιασκέψεις, οι οποίες διεξάγονται μέσω της γνωστής πλατφόρμας επικοινωνίας Zoom.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος πέφτει στην «παγίδα» αποτυγχάνοντας ή ξεχνώντας να κλείσει το μικρόφωνό του, κατά την επικοινωνία με άλλους, με αποτέλεσμα να νομίζουν ότι δεν ακούγονται και τελικά… να εκτίθενται.

Από αυτόν τον κίνδυνο φαίνεται πως δεν γλιτώνουν ούτε οι αρχηγοί κρατών, όπως φάνηκε στη Σύνοδο της G7, που διεξήχθη διαδικτυακά.

Άνγκελα κελίσε το μικρόφωνο!

Η Άνγκελα Μέρκελ δεν «ξέφυγε» όταν ο Μπόρις Τζόνσον τής είπε να… κλείσει το μικρόφωνο. Μόλις ξεκίνησε να μιλά ο Τζόνσον, τον διέκοψε μια φωνή στα γερμανικά.

«Μας ακούς, Άνγκελα;» ρώτησε κρυφογελώντας ο βρετανός πρωθυπουργός.

«Νομίζω ότι πρέπει να μπεις στο αθόρυβο» πρόσθεσε. Ο Τζόνσον «κατηγόρησε» επίσης τον Μπάιντεν ότι «έκλεψε» το σλόγκαν του για την αντιμετώπιση των καταστροφών, το «Build Back Better».

Παραδέχτηκε όμως αμέσως μετά ότι και ο ίδιος πιθανότατα το «έκλεψε» από κάπου αλλού.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε εξάλλου ότι οι χώρες της G7, «ως φιλελεύθερες, ομοϊδεάτισσες δημοκρατίες», καταδικάζουν το πραξικόπημα στη Μιανμάρ και τη φυλάκιση του Αλεξέι Ναβάλνι στη Ρωσία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο