Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Με στόχο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αγωνίζεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, το Σάββατο (27/4).

Συγκεκριμένα, στις 19:30 (OSFP TV), τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Volley League.

Η τελική μάχη, που θα κρίνει την ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στην Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες», μετά την ήττα (3-1) από τις «πράσινες» στην τέταρτη «μάχη» της σειράς στο κλειστό του Μετς, επιστρέφουν στην έδρα τους για τον τελευταίο τελικό, όπου με τον κόσμο στο πλευρό τους, στοχεύουν στο 3-2 στη σειρά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ της σεζόν 2023-24.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Παλεύουμε όλη τη σεζόν για να έχουμε αυτό το πλεονέκτημα, να παίξουμε τον τίτλο μπροστά στους οπαδούς μας στο αθλητικό μας σπίτι. Μέχρι τώρα, κάθε ματς της σειράς ήταν διαφορετικό, σε απόδοση και αποτέλεσμα. Γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον Παναθηναϊκό. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την απόδοση των παικτριών και την απόδοση των ομάδων. Η διάθεση και το ομαδικό πνεύμα θα κάνουν τα υπόλοιπα! Περιμένουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους μας του Ολυμπιακού».

Γιας Νίζετιχ: «Επιτέλους, ο πραγματικός τελικός είναι εδώ! Είμαι τόσο περήφανη και χαρούμενη για την ομαδική δουλειά που κάναμε, όλη τη σεζόν. Ήταν καταπληκτική και αξέχαστη αυτή η χρονιά για μένα. Τώρα, όμως, ήρθε η πιο σημαντική στιγμή, η ώρα να κάνουμε το τελευταίο βήμα στο σπίτι μας, με τους οπαδούς μας και την οικογένειά μας, για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όπως ονειρευόμασταν. Για αυτό δουλέψαμε, για αυτή τη στιγμή, την κατάκτηση του τίτλου.

Το Σάββατο, λοιπόν, θα είναι μια συναρπαστική και εκπληκτική μάχη, ξέρουμε ότι θα είναι τόσο σκληρή. Ωστόσο, έχω την πεποίθηση ότι μπορούμε να το κάνουμε, να πετύχουμε το στόχο μας και είμαστε απόλυτα έτοιμες για αυτό. Οι τελικοί είναι εκπληκτικά παιχνίδια να τα απολαύσεις ο κόσμος, είναι παιχνίδια που θα θυμόμαστε για πάντα. Οπότε, ας κάνουμε τα πάντα για μια υπέροχη ανάμνηση. Ελπίζουμε, να έχουμε πολλούς φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Πάμε, Ολυμπιακέ».

Sports in

Άρση Βαρών: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Ολεξάντρ Πελεσένκο (pic)

Ο Ουκρανός δις πρωταθλητής Ευρώπης, Ολεξάντρ Πελεσένκο, έπεσε νεκρός στον πόλεμο κατά των Ρώσων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024