Φοίβος Δεληβοριάς : Η ανάρτησή του για τους Νίκο Σ. και Βασίλη Κ.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σχολίασε με λιτό, αλλά ουσιαστικό τρόπο τις καταγγελίες που κλονίζουν το πανελλήνιο
Σε μια εξαιρετικά σύντομη αλλά και εξίσου ουσιαστική ανάρτηση προχώρησε ο Φοίβος Δεληβοριάς για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη.
Η ανάρτηση του αγαπημένου μουσικού και ερμηνευτή φτάνει λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη τύπου της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, για το κύμα καταγγελιών που έχει συνταράξει τον χώρο της τέχνης γενικότερα και το Εθνικό Θέατρο συγκεκριμένα.
Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός μίλησε για την υπόθεση του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, δηλώνοντας:
«Από την στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες τον πιέσαμε πολύ να μας πει την αλήθεια. Μας εξαπάτησε, με εξαπάτησε. Με υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με αυτά. Ότι οι φήμες δεν αφορούν αυτόν. Και ενώ οι φήμες πολλαπλασιάζονταν για την ανάρμοστη δράση του αυτός εξακολουθούσε να επιμένει. Όταν παραιτήθηκε, ήταν μετά την συνέντευξη του Ν.Σ». εξομολογήθηκε η κ. Μενδώνη.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς σχολίασε την υπόθεση από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, γράφοντας το παρακάτω μήνυμα:
«Ο Βασίλης Κ. και ο Νίκος Σ. θα αποδειχθούν πολύ σημαντικότερα πρόσωπα για το ελληνικό Θέατρο απ’τον Δημήτρη Λ.».
- «Ευχαριστεί τον Θεό που είναι ζωντανός» ο Σταύρος Φλώρος – Συνελήφθη ο καπετάνιος του σκάφους
- Οι «τανάλιες» του Ολυμπιακού πάνω στον Μπιμπέροβιτς
- Αποταμίευση: Κάθε ένα ευρώ κινήτρου θα φέρει άνοδο του ΑΕΠ κατά δύο ευρώ σε βάθος πενταετίας
- Κρήτη: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 28χρονης που την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο σύζυγός της
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στη Βουλή πέντε αιτήματα άρσης ασυλίας σε βάρος της – Ποιες υποθέσεις αφορούν
- Η Κούβα ξέμεινε από ντίζελ και μαζούτ – Η Αβάνα ζητά από τις ΗΠΑ να άρουν τον αποκλεισμό






