Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάγκελσμαν : «Η Λίβερπουλ είναι ελαφρώς φαβορί»

Νάγκελσμαν : «Η Λίβερπουλ είναι ελαφρώς φαβορί»

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του για το ματς με τη Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League, πως οι κόκκινοι έχουν ελαφρύ προβάδισμα

Η Λίβερπουλ έχει ελαφρύ προβάδισμα στα προγνωστικά, λόγω της εμπειρίας της, στις αναμετρήσεις της φάσης των «16» του Champions League με τη Λειψία. Αυτό υποστήριξε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα, που θα γίνει αύριο (16/2) στη Βουδαπέστη.

Η RB είναι υποχρεωμένη να υποδεχθεί τους πρωταθλητές Αγγλίας στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών που ισχύουν στη Γερμανία, αλλά ο Νάγκελσμαν δεν θέλησε να σταθεί στο γεγονός αυτό. «Αν χάσουμε, δεν θα είναι λόγω του γηπέδου, αλλά λόγω του τρόπου που θα παίξουμε. Θα προσπαθήσουμε να μην τους αφήσουμε να μπουν σωστά στο ματς και να τροποποιήσουμε κάποια στοιχεία, σε σχέση με την Bundesliga, προκειμένου να τους εμποδίσουμε να έχουν τα καλά τους διαστήματα. Αν τα καταφέρουμε, η «Puskas Arena» θα είναι στο πλευρό μας» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Όσο για τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Λίβερπουλ στο αγγλικό πρωτάθλημα, ο προπονητής της Λειψίας εκτιμά ότι αυτό είναι μάλλον σε βάρος της ομάδας του: «Η κρίση που διέρχονται αυτή τη στιγμή αφορά την Premier League, όχι το Champions League. Έχουν ήδη βάλει… «Χ» στον τίτλο στην Αγγλία και τώρα είναι απολύτως επικεντρωμένοι στο Champions League, γιατί μπορούν ακόμη να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024