
Μώραλης : Ήμασταν σε ετοιμότητα από το Σάββατο γι’ αυτό δεν έχουμε προβλήματα στον Πειραιά
Όπως τόνισε ο κ. Μώραλης, ο δήμος Πειραιά είχε τεθεί σε ετοιμότητα από το Σάββατο και έτσι σήμερα δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα
Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία «Μήδεια» στον Πειραιά μίλησε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.
Όπως τόνισε ο κ. Μώραλης, ο δήμος Πειραιά είχε τεθεί σε ετοιμότητα από το Σάββατο και έτσι σήμερα δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα.
«Ακούσαμε κάποια πικρόχολα σχόλια, όταν το Σάββατο βγάλαμε τις αλατιέρες και τα εκχιονιστικά στην πλατεία Κανάρη, αλλά δεν μας απασχολεί» σημείωσε ο δήμαρχος Πειραιά, τονίζοντας ότι προτεραιότητα ήταν να είναι ανοιχτή η πρόσβαση στα μεγάλα νοσοκομεία της πόλης, στο Τζάνειο και το Μεταξά.
Παράλληλα, ο δήμαρχος Πειραιά επανέλαβε ότι οι πολίτες που βγαίνουν πεζοί στους δρόμους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς όταν λιώσει το χιόνι θα δημιουργηθεί πάγος.
- Love Fusion: Τα beauty essentials που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου για μία ανάλαφρη, φωτεινή επιδερμίδα
- Η TUDOR στο Απόλυτο Όριο της Απόδοσης
- Γερμανία: Αυτοκίνητο παρέσυρε πλήθος πεζών στη Λειψία – Τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Λίβανος: Η Χεζμπολάχ ζητά να κηρυχθεί «ανεπιθύμητο πρόσωπο» ο πρέσβης των ΗΠΑ
- Οι Αμερικανοί καλούνται να επιλέξουν, όσο οι τιμές ακριβαίνουν: Εστιατόρια ή βενζινάδικα;
- ΚΚΕ: Η προκλητική άρνηση της κυβέρνησης για προανακριτική στον ΟΠΕΚΕΠΕ, άλλο ένα επεισόδιο συγκάλυψης
