«Δεν έχω ιδέα» από Χρήστο Μάστορα και Αναστάσιο Ράμμο
Με το «Δεν έχω ιδέα» που έχει γράψει ο ίδιος, υποδέχθηκε ο Χρήστος Μάστορας τον Αναστάσιο Ράμμο στο «Σπίτι με το MEGA»
«Ο επόμενος καλεσμένος μας είναι από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς μας. Είναι τραγουδιστής, είναι συνθέτης, είναι στιχουργός και παράλληλα είναι ένας τύπος που θα ήθελες να έχεις για κολλητό φίλο. Είναι πίσω από πολλές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Κάποιες τις λέει αυτός, κάποιες τις μοιράζεται μαζί με τους φίλους τους».
Οι δύο καλλιτέχνες μοιράστηκαν τη σκηνή και το υπέροχο τραγούδι που έχει γίνει από τα αγαπημένα του ελληνικού κοινού.
Μαζί είπαν και το «Αν με δεις να κλαίω» του 2017, τη μεγάλη επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου την οποία έχει γράψει και συμμετέχει ο Ράμμος.
Μάστορας και Ράμμος ερμήνευσαν το «Ένα λεπτό» αλλά και το «Σε δύο μόνο μάτια».
«Τα τραγούδια σου μου θυμίζουν κατά κάποιον τον τρόπο που έγραφαν οι Πυξ Λαξ» ανέφερε ο Μάστορας για τον Ράμμο αλλά και τους Arcade, λίγο πριν τραγουδήσουν το ιστορικό «Πούλα με».
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός