Θρίλερ με την εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ – Τι δηλώνει φίλος του στο MEGA
Για τη γυναίκα για την οποία γίνεται λόγος ότι εκβίαζε τον 24χρονο ράπερ, ο νεαρός ισχυρίστηκε πως δεν την γνώριζε ούτε ότι ο φίλος του δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα από εκείνη
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Γιώργος Σεργιώτης, ο φίλος του 24 χρονου ράπερ Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και τέσσερις μέρες.
Σύμφωνα με τον κ. Σεργιώτη, η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον 24χρονο ράπερ ήταν την Δευτέρα, περίπου δύο ώρες πριν δημοσιευτεί το βίντεο του νεαρού όπου εκφράζει την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ερωτηθείς αν η εξαφάνισή του πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, ο κ. Σεργιώτης υποστήριξε πως «δεν είναι τρικ να αγωνιά η γιαγιά, ο μπαμπάς, ο αδελφός του».
Για τη γυναίκα για την οποία γίνεται λόγος ότι εκβίαζε τον 24χρονο ράπερ, ο νεαρός ισχυρίστηκε πως δεν την γνώριζε ούτε ότι ο φίλος του δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα από εκείνη.
- Στο πρώτο χριστουγεννιάτικο κήρυγμά του, ο Πάπας Λέων καταδικάζει τις συνθήκες διαβίωσης στη Γάζα
- «Καλά Χριστούγεννα Παναθηναϊκέ μου! Πάντα δίπλα σου»: Το βίντεο της πράσινης ΠΑΕ
- Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν – Πρακτικές συμβουλές για τους καταναλωτές
- Ευρώπη: Δεύτερη από το τέλος η Ελλάδα στους πραγματικούς μισθούς – Οι προβλέψεις για το 2026
- Ο Ντανιέλ Μπενσαΐντ και η επιμονή ότι πολιτική σημαίνει ανατροπή
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Κλοπ – Μπορεί να επιστρέψει στους πάγκους;

