Στην κλινική η Σαλαγκούδη, το Survivor την έχει εξαντλήσει
Για ακόμα μία φορά, η παίκτρια χρειάστηκε ιατρική παρέμβαση,εμφανώς ταλαιπωρημένη από τις δοκιμασίες
Σχεδόν καθημερινότητα τείνει να γίνει για την Ανθή Σαλαγκούδη να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς της παραγωγής του παιχνιδιού, καθώς πλέον έχει χάσει τις δυνάμεις της.
Πλέον, το παιχνίδι της κάνει εμφανώς κακό.
Η όμορφη παρουσιάστρια, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε τίμια στον στίβο μάχης, αντιμετωπίζοντας την Άννα Μαρία, όταν τελείωσε το συγκεκριμένο ματσάρισμα και ενώ έχασε η Ανθή, αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους υπόλοιπους παίκτες, η Ανθή εμφάνισε μετά το αγώνισμα πολύ χαμηλή πίεση και χρειάστηκε να μεταφερθεί στην κλινική όπου βρίσκεται ήδη από το χθεσινό αγώνισμα, και η Μαριπόζα.
Οι κοπέλες, ανάμεσά τους και η Ελευθερία, δείχνουν αδύναμες μετά τις τόσες πολλές μέρες κακουχιών και αφαγίας στις καλύβες τους κα. ‘Ετσι, δύσκολα καταφέρνουν να ανταποκριθούν επιτυχώς στον στίβο μάχης.
Η Ανθή ,παρ’ όλο που είπε ότι αισθανόταν αρκετά καλά για να αγωνιστεί, μετά το πρώτο αγώνισμα στο οποίο συμμετείχε, είδε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν.
- Συνταγή: Σολομός με ρεβύθια, σπανάκι και κάρι
- Επιδρομή της Ρωσίας στη Ζαπορίζια – Δύο νεκροί
- ΗΠΑ: Νέος βομβαρδισμός του στρατού εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό – Δύο νεκροί
- Διατροφή: Το να τρώμε μαζί με παρέα, μας κάνει καλό
- Επιμένει η κακοκαιρία και την Παρασκευή: Πού θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες
- Ελληνικά δέντρα: Ο «Άδωνις» και το «Αρτίτσι» ξεπέρασαν τη χιλιετία
