Η Ελλη Ανδριοπούλου ορίστηκε διευθύνουσα σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ τον περασμένο Ιούνιο, σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις. Η επαγγελματική ζωή της είναι στενά συνδεδεμένη με το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αφού προτού ξεκινήσει η κατασκευή του Κέντρου Πολιτισμού ήταν συνυπεύθυνη των δωρεών του Ιδρύματος στο γραφείο της Αθήνας.

Εν συνεχεία αφοσιώθηκε πλήρως στο ΚΠΙΣΝ, πρώτα ως υπεύθυνη για τη συγκεκριμένη δωρεά, ενώ όσο το μεγάλο αυτό έργο βρισκόταν υπό κατασκευή, εκείνη προετοίμαζε τη λειτουργία του: «Γνώριζα πολύ καλά το έργο, είχα εργαστεί πάνω σε αυτό επί οκτώ χρόνια, είχα πλήρη επίγνωση των προκλήσεων και των ευκαιριών που θα αντιμετώπιζα. Αισθανόμουν μεγάλη οικειότητα στο περιβάλλον του ΚΠΙΣΝ, αλλά και μεγάλη ευθύνη για τον καινούργιο ρόλο μου. Ενιωθα επίσης χαρά που όσα ετοιμάζαμε την περίοδο της κατασκευής θα είχα την ευκαιρία να προσπαθήσω να τα υλοποιήσω».

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Νάστος συνομιλεί για όλα με την επικεφαλής του Κέντρου Πολιτισμού, η οποία αναφέρεται στο όραμά της για το έργο πνοής που άλλαξε την όψη της πρωτεύουσας και τις συνήθειες των Αθηναίων:

«Θα ήθελα να επιτευχθεί πλήρως η αποστολή του. Πρόκειται για ένα τοπόσημο που προβάλλει τη χώρα μας στο εξωτερικό δίνοντας παράλληλα το στίγμα της σύγχρονης Αθήνας. Μας ενδιαφέρει ο κοινωνικός αντίκτυπός του σε κάθε επισκέπτη, θέλουμε ο καθένας να εμπλουτίζει τη ζωή του από αυτή την εμπειρία, είτε μιλάμε για μια έκθεση που θα τύχει να δει κατά τον περίπατό του, είτε για την αίσθηση πολιτισμού που σου προσφέρει ένα πολύ προσεγμένο φυσικό περιβάλλον. Οσον αφορά την εσωτερική λειτουργία, θα ήθελα να είμαστε πρότυπο διακυβέρνησης. Το ΚΠΙΣΝ γεννήθηκε χάρη σε μία από τις μεγαλύτερες συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και οφείλουμε, ως οργανισμός που ανήκει 100% στην ελληνική πολιτεία, να λειτουργούμε με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα».

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο