Κατερίνα Λιόλιου στο MEGA: Θέλω να μοιράσω τη χαρά και ευελπιστώ να ανοίξουν τα μαγαζιά
Για τις μέχρι τώρα εμπειρίες της στο χώρο του τραγουδιού και τα σχέδιά της για το μέλλον μίλησε στο MEGA STAR και τη Μαντώ Γαστεράτου η Κατερίνα Λιόλιου
Για τις μέχρι τώρα εμπειρίες της στο χώρο του τραγουδιού και τα σχέδιά της για το μέλλον μίλησε στο MEGA STAR και τη Μαντώ Γαστεράτου η Κατερίνα Λιόλιου.
Η Κατερίνα Λιόλιου αναφέρθηκε στην παρουσία της στο reality Voice, τονίζοντας πως η επίδραση τέτοιων προγραμμάτων σήμερα είναι μικρότερη, καθώς έχουν αναπτυχθεί σημαντικά τα social media.
Επίσης, μίλησε για το νέο της τραγούδι τη μπαλάντα «Τα συνηθισμένα», αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για μια αληθινή ιστορία του συνθέτη Χρήστου Σαντικάι.
Όσο για το μέλλον, τόνισε πως θέλει να τραγουδήσει ένα χαρούμενο και δυναμικό τραγούδι για το καλοκαίρι. «Θέλω να μοιράσω τη χαρά και ευελπιστώ να ανοίξουν τα μαγαζιά, για να μπορώ να το τραγουδήσω κιόλας» πρόσθεσε η Κατερίνα Λιόλιου.
- ΕΤΑΔ: Ξεκινούν οι online αιτήσεις για μίσθωση αιγιαλού από επιχειρήσεις
- Κατασκευάζεται νέο πολιτιστικό κέντρο στη Θέρμη
- Συνελήφθη ο «δράκος» του Πειραιά – Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και παρενοχλήσεις γυναικών
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ – «Το Ιράν δεν αποτελούσε απειλή»
- Ολυμπιακός και Κερατσίνι τίμησαν τη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic, vid)
- Μια μαρτυρία από τη Γάζα: «Η βία δεν σταμάτησε ποτέ, η κατάσταση είναι απάνθρωπη»