Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αισθητικός της Μπέκαμ δίνει συμβουλές για την σωστή περιποίηση των ματιών

Η αισθητικός της Μπέκαμ δίνει συμβουλές για την σωστή περιποίηση των ματιών

Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, η Mélanie Grant, αισθητικός με διάσημες πελάτισσες, κυρίως την Βικτόρια Μπέκαμ, αποκαλύπτει τις συμβουλές της για να φροντίσουμε το δέρμα μας, με αποκλειστικό της μότο: «Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη»

Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, η Mélanie Grant, αισθητικός με διάσημες πελάτισσες, κυρίως την Βικτόρια Μπέκαμ, αποκαλύπτει τις συμβουλές της για να φροντίσουμε το δέρμα μας, με αποκλειστικό της μότο: «Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη».

Αφού αποκάλυψε πριν από λίγους μήνες όλα τα βήματα για να κάνει ένα τέλειο πρόσωπο στο σπίτι, πρόσφατα αποκάλυψε τις συμβουλές της για να επιβραδύνει τη γήρανση γύρω από τα μάτια. «Το δέρμα γύρω από τα μάτια μας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και συνήθως η πρώτη περιοχή που δείχνει σημάδια γήρανσης. Αυτό οφείλεται στο ότι το δέρμα είναι πολύ λεπτότερο με πολύ λίγους αδένες για να διατηρεί το δέρμα ελαστικό. Καθώς μεγαλώνουμε αρχίζουμε επίσης να χάνουμε όγκο και οι γραμμές έκφρασης γίνονται πιο στατικές », παραδέχεται στην Vogue, και στη συνέχεια προτείνει συγκεκριμένες ενέργειες για την ελαχιστοποίηση του φαινομένου.

Οι καλύτερες συμβουλές της Mélanie Grant για τη φροντίδα των ματιών

Τη νύχτα, απολέπιση απαλά με ρετινόλη ή προϊόν AHA

«Τη νύχτα χρησιμοποιώ συχνά θεραπεία με βάση τα ρετινοειδή για τα μάτια για να μαλακώσω απαλά τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα και να προωθήσω το κολλαγόνο για να μαζέψει και να ενισχύσει το δέρμα. Με απαλή απολέπιση αυτής της περιοχής με ρετινόλη ή aha ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια μας, διασφαλίζουμε την καλύτερη διείσδυση των ορών, των κρεμών και των ενυδατικών μαζί με τη λάμψη και τη φωτεινότητα καθώς τα φρέσκα, παχιά δερματικά κύτταρα αντανακλούν το φως καλύτερα».

Φορέστε SPF (και γυαλιά ηλίου όταν είναι απαραίτητο)

«Κατά τη διάρκεια της ημέρας απλώστε έναν αντιοξειδωτικό ορό κάτω από ένα ευρύ φάσμα SPF για να προστατεύσετε αποτελεσματικά αυτό το ευαίσθητο δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία. Μην ξεχάσετε να φοράτε γυαλιά ηλίου για να αποφύγετε τον περιττό ζάρωμα στο βλέμμα λόγω του ήλιου».

Επιλέξτε τα σωστά συστατικά

«Όταν επιλέγετε την κρέμα ματιών σας, αναζητήστε συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ και ενυδάτωση για να κλειδώσετε την υγρασία. Ρετινόλη για την τόνωση του κύκλου εργασιών και της παραγωγής κολλαγόνου. Βιταμίνη C για τη διατήρηση της ελαστικότητας, τη λάμψη και την πρόληψη της βλάβης των ελεύθερων ριζών. Τα πεπτίδια που διεγείρουν το κολλαγόνο και ενισχύουν το δέρμα και η βιταμίνη Ε είναι ιδανική για την υγρασία καθώς επίσης καταπραΰνει το ξηρό ερεθισμένο δέρμα και προστατεύει».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024