Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5226 by Celia Kritharioti: 4 λόγοι που το φούτερ - φόρεμα είναι το απόλυτο κομμάτι της σεζόν

5226 by Celia Kritharioti: 4 λόγοι που το φούτερ – φόρεμα είναι το απόλυτο κομμάτι της σεζόν

Συχνά, οι τάσεις της μόδας είναι ευκολότερες στην εκτέλεση τους από όσο νομίζουμε. Ωστόσο, κάθε τόσο, και με την αυξανόμενη συχνότητα καθώς το athleisure συνεχίζει να κερδίζει πόντους σε δημοτικότητα

Συχνά, οι τάσεις της μόδας είναι ευκολότερες στην εκτέλεση τους από όσο νομίζουμε. Ωστόσο, κάθε τόσο, και με την αυξανόμενη συχνότητα καθώς το athleisure συνεχίζει να κερδίζει πόντους σε δημοτικότητα – μια τάση που είναι τόσο προσιτή, σας αφήνει να αναρωτιέστε: «Πως μπορώ και εγώ να την υιοθετήσω στην καθημερινότητα μου;»

Ο μεγάλος «νικητής« αυτή την σεζόν είναι αναμφισβήτητα το φούτερ. Αυτό το ευέλικτο, τέλειο κομμάτι Hygge μπορεί εύκολα να σας λύσει τα χέρια και να αναβαθμίσει το στιλ σας. Είναι χαλαρό, στιλάτο και μαζί με την πραγματική ζεστασιά και άνεση που λαχταράτε καθώς οι θερμοκρασίες συνεχίζουν να χαμηλώνουν.

«Το φούτερ – φόρεμα δεν αφαιρεί πόντους θηλυκότητας, αλλά με τεράστιο παράγοντα άνεσης», λέει η στιλίστρια διασημοτήτων Alyssa Sutter. «Είναι το απόλυτο win-win για κάθε κορίτσι.» και οι celebrities φαίνεται πως συμφωνούν κάνοντας απλά μια βόλτα στο Instagram. Ένα φούτερ μπορεί να σας λύσει τον αιώνιο προβληματισμό : «Τι να βάλω σήμερα;», ειδικά για εσάς που δεν θα θυσιάζατε την άνεση σας για μια εμφάνιση, τότε η λύση είναι εύκολη και έχουμε όλες τις αποδείξεις!

Τσέπη

Όλοι θέλουμε τσέπες στα ρούχα. Σωστά;  Δεν χρειάζεστε μια τσάντα και έχετε ένα μέρος για να ξεκουραστείτε τα χέρια σας όταν είστε έξω. Προσθέστε την κουκούλα και έχετε επίσης προστασία από τη βροχή. Δεν είναι μόνο μοδάτο, είναι και λειτουργικό. Αυτός είναι αρκετός λόγος, δεν συμφωνείτε;

Θαλπωρή


Είναι άνετο. Ξέρουμε ότι έχει κρύο έξω. Και ποιος δεν αγαπά κάτι μεταβατικό; Προσθέστε κάλτσες, ή ένα biker σορτς και έχετε ένα ρούχο που μπορείτε να φοράτε όλη την ημέρα –από το κρεβάτι, στη δουλειά, στον καναπέ παρακολουθώντας Netflix ακόμα και για μια πιο στιλάτη μετακίνηση 6!

Πολυλειτουργικό


Αγαπάμε ένα ρούχων πολλαπλών «χρήσεων» και το hoodie είναι αυτό που λειτουργεί για τις περισσότερες περιπτώσεις ανάλογα με το τι το συνδυάζετε. Φορέστε το με μποτάκια για μια βόλτα, κάτω από ένα παλτό με κάλτσες και αθλητικά για το γραφείο, ή με μπότες πάνω από το γόνατο και μια baguette τσάντα για μια βραδινή έξοδο. Μην ξεχάσετε το κραγιόν σας και ένα τολμηρό eyeliner.

Athleisure


Athleisure. Ίσως η μεγαλύτερη τάση της δεκαετίας. Συνδυάζοντας το υπερμεγέθη φούτερ σας με την πιο πρόσφατη συλλογή sneaker σας και evoila έχετε ένα τέλειο ντύσιμο. Με λευκές βαμβακερές κάλτσες, ένα σκουφάκι ακόμα και μια γούνα σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024