Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Star Wars γραμματόσημα με τα αγαπημένα μας droids

Star Wars γραμματόσημα με τα αγαπημένα μας droids

Τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία παρουσιάζουν την έκδοση μιας Star Wars σειράς γραμματοσήμων στα οποία απεικονίζονται τα αγαπημένα droids του «Πολέμου των Άστρων»

Τα αμερικανικά ταχυδρομεία ανακοίνωσαν την έκδοση μιας Star Wars σειράς γραμματοσήμων στα οποία απεικονίζονται τα αγαπημένα droids του «Πολέμου των Άστρων».

Αντιπροσωπεύοντας πάνω από τέσσερις δεκαετίες καινοτομίας και αφήγησης ιστοριών, τα droids που φιγουράρουν σε αυτή τη σειρά είναι τα IG-11, R2-D2, K-2SO, D-O, L3-37, BB-8, C-3PO, ένα GNK (ή, gonk – droid ισχύος), ένα 2-1Β (χειρουργικό droid) και το C1-10P (πιο γνωστό ως “chopper”).

Το φόντο της κάθε απεικόνισης αναφέρεται στο σκηνικό αντίστοιχης αξέχαστης περιπέτειας.

«Κάποια στιγμή, ο R2-D2 παρέδωσε στην Εξέγερση (σ.σ. Επαναστατική Συμμαχία) τα σχέδια του Άστρου του Θανάτου· σύντομα, αυτό το θαρραλέο astromech (σ.σ. droid που χρησιμοποιείται κυρίως για εργασίες συντήρησης) – και άλλα εννέα “Star Wars” droids – θα βοηθήσουν τις επιστολές σας να φτάσουν στον προορισμό τους» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των Αμερικανικών Ταχυδρομείων.

Η σειρά γραμματοσήμων της USPS είναι μια αναγνώριση της αφοσίωσης της Lucasfilm και της Disney, της μητρικής εταιρείας, στη μάθηση STEM (Science, Tecnology, Engineering, Mathematics) και τη συνεχιζόμενη συνεργασία μεταξύ της «Star Wars: Force for Change» και του διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού FIRST (For Inspiration and Recognition of Science and Technology).

Και οι δύο συνεργάζονται για να διευρύνουν την πρόσβαση περισσότερων νέων στη μάθηση STEM.

Τα συλλεκτικά Star Wars γραμματόσημα σχεδίασε, σύμφωνα με το ΑΠΕ ο Greg Breeding υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του William Gicker.

Επιπλέον, λεπτομέρειες για τη σειρά θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στη χρονιά, χρονιά στην οποία θα εορταστούν τα 50στά γενέθλια του «Star Wars».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024