Γιατί ο Kutcher νόμιζε πως η Kunis έβλεπε πορνό;
Γιατί ίσως το Bridgerton έχει πάρα πολλές ερωτικές σκηνές!
Η Μίλα Κούνις παραδέχτηκε πολύ πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι έχει «καεί» με το Bridgerton. Να’ταν η μόνη… Η ηθοποιός συγκεκριμένα είπε ότι έμεινε μέχρι αργά τη Δευτέρα το βράδυ για να δει μερικά ακόμα επεισόδια και ο άντρας της μάλλον την παραξήγησε.
«Λοιπόν, είμαι στο επεισόδιο πέντε και, όποιος το έχει δει, γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει στο επεισόδιο πέντε!», είπε η Kunis. «Χθες το βράδυ, έμεινα ξεκάθαρα μέχρι τα μεσάνυχτα, κόλλησα. Μου άρεσε τρομερά…»
Κάποια στιγμή, λοιπόν, είπε ότι ο Κούτσερ ξύπνησε δίπλα της και την είδε με τα μάτια κολλημένα στην οθόνη! «Βλέπεις πορνό;», την ρώτησε αγουροξυπνημένος. Το ζευγάρι γέλασε πολύ, αλλά ο πανέμορφος Άστον μάλλον ζηλεύει στ’ αλήθεια αυτή τη σειρά. «Με απατάς με το Bridgerton!», της δήλωσε.
Το ζευγάρι τα πάει μια χαρά, πέρα από την πλάκα, και πέρασαν ζεστές οικογενειακές στιγμές μες στην καραντίνα. Μάλιστα, παρουσιάστηκαν από κοινού σε μια διαφήμιση πρόσφατα.
- Νιλ Σεντάκα: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο θρύλος του ροκ εν ρολ
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Φεβρουαρίου – Γιατί θεωρείται άτυπο Ψυχοσάββατο
- Δεν βρίσκεται στην Τεχεράνη ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, λέει το Ιράν – Έκλεισε ο εναέριος χώρος της χώρας
- Λόρα: Πώς βρέθηκε σε δομή στο Βερολίνο – Τι είπε η Γερμανική αστυνομία στον πατέρα της
- Σενάρια από τη Σερβία για Ρόμπινσον και Ολυμπιακό (vids)
- Τα επιδόματα και τα εφάπαξ που θα καταβληθούν από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου

