Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κάπτεν Τομ» : Στο νοσοκομείο με κοροναϊό ο βετεράνος που συγκέντρωνε χρήματα για το NHS

«Κάπτεν Τομ» : Στο νοσοκομείο με κοροναϊό ο βετεράνος που συγκέντρωνε χρήματα για το NHS

Ο βετεράνος λοχαγός που συγκέντρωνε χρήματα για το βρετανικό σύστημα υγείας, εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο, καθώς προσβλήθηκε από κοροναϊό.

Πασίγνωστος έγινε κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown ο βρετανός λοχαγός Τομ Μουρ, ο οποίος σε ηλικία 100 ετών έκανε καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να ενισχυθεί το βρετανικό σύστημα υγείας.

Ο βετεράνος λοχαγός έδωσε τη δική του μάχη απέναντι στην πανδημία, την οποία θα πολεμήσει πλέον από διαφορετική θέση, καθώς όπως έγινε γνωστό, εισήχθη στο νοσοκομείο καθώς διαγνώστηκε θετικός στον νέο κοροναϊό.

Ο βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου προσέλκυσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης τον περασμένο Απρίλιο με τους γύρους του, ενόψει των 100ων γενεθλίων του, στο πρώτο κύμα της πανδημίας Covid-19, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει περισσότερες από 30 εκατομμύρια λίρες για το βρετανικό σύστημα υγείας.

Ο «Κάπτεν Τομ» κατέρριψε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες και χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ. «Θα ήθελα να σας ενημερώσω όλους ότι σήμερα… ο πατέρας μου εισήχθη στο νοσοκομείο», έγραψε στο Twitter, η κόρη του Χάνα.

«Τις τελευταίες εβδομάδες λάμβανε θεραπεία για πνευμονία και την περασμένη εβδομάδα διαγνώστηκε θετικός με την Covid-19. Βρισκόταν στο σπίτι μαζί μας έως σήμερα, όταν και χρειάστηκε επιπλέον βοήθεια με την αναπνοή του. Νοσηλεύεται σε μονάδα, αν και δεν βρίσκεται σε ΜΕΘ», εξήγησε η κόρη του.

Όπως τόνισε η ίδια, ο Τομ Μουρ λαμβάνει «σημαντική» ιατρική φροντίδα τις τελευταίες λίγες εβδομάδες. Η οικογένειά του γνώριζε, αναφέρει η Χάνα, ότι το προσωπικό στο νοσοκομείο του Μπέντφορντ θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει να αισθανθεί άνετα, «με την ελπίδα ότι θα επιστρέψει στο σπίτι του το συντομότερο δυνατόν».

Sports in

Οι δύο παίκτες της Premier League που κατηγορούνται για βιασμό αποβλήθηκαν από την ομάδα τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνελήφθησαν για βιασμό, αποβλήθηκαν από την ομάδα που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024