Μπορεί ο Στίβεν Μεντόζα να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Λάζλο Μπόλονι για τα άκρα της επίθεσης του Παναθηναϊκού, μπορεί ο Πιέρ Ντρεοσί να επικοινωνεί διαρκώς με τους παράγοντες της Αμιέν, αντίστοιχες προσπάθειες να καταβάλλουν και οι Τούρκοι της Σίβασπορ, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρίνεται…
Τα επανειλημμένα «όχι» του Μεντόζα στις προτάσεις από την Ευρώπη μαρτυρούν ότι ο 29χρονος εξτρέμ έχει σε προτεραιότητα την επιστροφή στην πατρίδα του. Εκεί που η Αμέρικα Ντε Κάλι και η Ντεπόρτες Τολίμα τον έχουν πλησιάσει με δελεαστικές προσφορές, που δεν είναι εύκολο για τον Μεντόζα να τις αρνηθεί.
Ο Μεντόζα έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Αμιέν ότι σκοπεύει να γυρίσει στην Κολομβία. Και επιθυμεί να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό, όμως η ομάδα του ζητάει υψηλό αντίτιμο. Η Αμιέν επιχείρησε να τον πουλήσει στον Παναθηναϊκό ή την Σίβασπορ, ο Μεντόζα αρνήθηκε και η προθεσμία τελειώνει τη Δευτέρα.
Στην Κολομβία οι μεταγραφές δεν τελειώνουν ταυτόχρονα με την Ευρώπη και ο Μεντόζα θα εκμεταλλευτεί την περίσταση για να πιέσει για την άμεση παραχώρηση του.
Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχτηκε πρωταθλητής και στο MLS οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι στη νίκη επί τους Βανκούβερ, με τον Αργεντινό σούπερ να μη χάνει την ευκαιρία να εκθειάσει τους Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς
Ο Δρ. Patrick Soon-Shiong, μία τεράστια προσωπικότητα του επιστημονικού και ιατρικού χώρου έτρεξε ως Λαμπαδηδρόμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το κρίσιμο ματς με την Καϊράτ και στο αεροδρόμιο έγινε χαμός για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί – Η τρομερή στιγμή με την υπογραφή memorabilia από τον θρυλικό τελικό του Conference League
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (7/12) για την Αστάνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καϊράτ, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.