Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bonhams London : Διοργανώνει δημοπρασία με σπάνια κομμάτια του οίκου Chanel

Bonhams London : Διοργανώνει δημοπρασία με σπάνια κομμάτια του οίκου Chanel

Το Bonhams London διοργανώνει μια δημοπρασία μόνο στο διαδίκτυο αφιερωμένη στην πολυτελή γαλλική μάρκα μόδας Chanel από τις 5-16 Φεβρουαρίου.

Το Bonhams London διοργανώνει μια δημοπρασία μόνο στο διαδίκτυο αφιερωμένη στην πολυτελή γαλλική μάρκα μόδας Chanel από τις 5-16 Φεβρουαρίου.

Στην πώληση προσφέρονται περισσότερα από 200 κομμάτια, με το όνομα «The Chanel Collection», από ρούχα και αξεσουάρ έως τσάντες και κοσμήματα. Πολλά κομμάτια δεν είναι φθαρμένα και έρχονται με πρωτότυπες ετικέτες, σύμφωνα με τον οίκο Bonhams.

«Είναι η καλύτερη δημοπρασία με κομμάτια  Chanel που είχα την ευχαρίστηση να χειριστώ», λέει η Meg Randell, επικεφαλής των επώνυμων τσαντών Bonhams και του τμήματος μόδας.

«Παρά το γεγονός ότι είναι άνω των 100 ετών, η Chanel παραμένει μία από τις πιο επιθυμητές μάρκες πολυτελείας στον κόσμο», λέει. «Ένας από τους λόγους για τη διαρκή δημοτικότητά του είναι ότι πολλά από τα πρωτότυπα σχέδια της Gabrielle‘ Coco ’Chanel συνεχίζουν να εμπνέουν τις τρέχουσες συλλογές της Chanel.

Τι περιλαμβάνει η συλλογή;

Η συλλογή περιλαμβάνει περισσότερα από 90 είδη ρούχων Chanel, από τα κλασικά κοστούμια τουίντ και μπουφάν μέχρι φορέματα και τζιν. Πολλά από τα οποία είναι από τις Ready- to – Wear πασαρέλες του οίκου και όλες χρονολογούνται από το 2010 και μετά.

Μεταξύ των κυριότερων σημείων είναι ένα ασπρόμαυρο πλεκτό βραδινό φόρεμα από τη συλλογή Fall 2012 με αρχική προσφορά 300 £ και ένα άσπρο σακάκι με μπλε και μαύρο μεταλλικό τελείωμα και ασημένια κουμπιά, με χαμηλή εκτίμηση 400 £.

Η πώληση διαθέτει επίσης 19 τσάντες Chanel, συμπεριλαμβανομένης μιας μπλε μεταλλικής τσάντας μεσαίου μεγέθους από τη συλλογή Paris Dallas 2014 της Chanel, με εκτίμηση μεταξύ 2.500 και 3.500 £, και μια τσάντα Lesage Tweed περιορισμένης έκδοσης με γυάλινες χάντρες, διακοσμητικά από πέτρα και μικρό ορείχαλκο υλικό αλυσίδας, το οποίο αναμένεται να φθάσει μεταξύ 2.000 και 3.000 £.

View this post on Instagram

A post shared by Bonhams (@bonhams1793)

Τα κοσμήματα περιλαμβάνουν τις ζώνες, τα μαργαριτάρια και το μοτίβο «double C» της Chanel. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν ένα μαύρο τσόκερ με δαντέλα και αλυσίδα από την Άνοιξη του 2009, με αρχική προσφορά 400 £, και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από το 2003, με εκτίμηση μεταξύ £ 200 και £ 300.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024