Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος : Χυδαιότητες από τον αντιπρόεδρο του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου - Χλευάζει δημοσιογράφο που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση

Ρόδος : Χυδαιότητες από τον αντιπρόεδρο του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου – Χλευάζει δημοσιογράφο που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση

«Ο άνθρωπος αυτός υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ως μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες που είναι πάνω από το 50% στον κλάδο μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση του αντιπροέδρου του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου, Τάσου Ψαρομπά, ο οποίος σε ανάρτησή του, χλευάζει και επιτίθεται με χυδαίες εκφράσεις σε δημοσιογράφο που κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπουργό, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι και παράγοντες του τουρισμού να ζητούν την παραίτησή του και την παρέμβαση Εισαγγελέα.

Ο ίδιος κατέβασε την εμετική ανάρτηση, και επιχείρησε να δικαιλογηθεί λέγοντας πως «δεν είχε σκοπό να προσβάλει τις γυναίκες αλλά το ΚΚΕ με το οποίο μας χωρίζουν πολλά». Μιλώντας στο protothema.gr, συμπλήρωσε μάλιστα πως η ανάρτηση «ήταν λίγο λάθος».

«Να παραιτηθεί»

Σε ανακοίνωσή τους, μέλη του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, επισημαίνουν ότι «Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Τάσος Ψαρομπάς, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, χλευάζει χρησιμοποιώντας κυριολεκτικά εμετικές, αποκρουστικές εκφράσεις, την καταγγελία δημοσιογράφου ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπουργό.

Ιδιαίτερα στο νησί μας, που είχαμε το βιασμό και τη στυγνή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και άλλων περιπτώσεων που έχουν καταγγελθεί, είναι ανεπίτρεπτο να εκφράζονται τέτοιες χυδαιότητες από οποιονδήποτε».

Και τονίζουν: «Πολύ περισσότερο όταν εκφράζονται από κάποιον που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ως μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες που είναι πάνω από το 50% στον κλάδο μας. Ειδικά από τη στιγμή που μέσα στους ίδιους τους χώρους δουλειάς σε ξενοδοχεία και επισιτισμό οι γυναίκες συνάδελφοι έρχονται συνεχώς αντιμέτωπες με τέτοια φαινόμενα.

Το λιγότερο που έχει να κάνει η Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι να καταδικάσει απερίφραστα αυτή τη στάση και να απαιτήσει την παραίτηση του συγκεκριμένου παραίτηση του συγκεκριμένου».

Δείτε την εμετική ανάρτηση

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024