Καλλιάνος : Χιόνι στην Αττική το βράδυ του Σαββάτου – Προ των πυλών η κακοκαιρία
Ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τα φαινόμενα που θα φέρει η κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα
Ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τα φαινόμενα που θα φέρει η κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα.
Το κύμα της κακοκαιρίας, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τη ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας, με το θερμόμετρο να φτάνει σε ορεινές περιοχές της Μακεδονίας ακόμα και στους -14°C.
Μιλώντας για την περιοχή της Αττικής, ο μετεωρολόγος του ΜEGA σημείωσε πως το αν θα υπάρξουν χιονοπτώσεις παραμένει ένα μεγάλο ερώτημα, ωστόσο τόνισε πως με βάση τα τελευταία δεδομένα μπορεί να υπάρξουν χιονοπτώσεις από το βράδυ του Σαββάτου έως τα ξημερώματα της Κυριακής σε περιοχές με υψόμετρο 200 μέτρων.
Για τη Θεσσαλονίκη, αναμένονται χιονοπτώσεις από το βράδυ της Πέμπτης, ακόμα και στο κέντρο της πόλης, υπογραμμίζοντας πως από το Σάββατο το κύμα κακοκαιρίας θα κινηθεί νοτιότερα.
Δείτε την αναλυτική πρόγνωσή του:
- Τι είπε ο Πίτερς για τη μεταγραφή του Μόρις στον Ολυμπιακό…
- Την ώρα που οι ΗΠΑ πιέζουν τη Βενεζουέλα, Πούτιν και Λουκασένκο δείχνουν τη συμπαράστασή τους στον Μαδούρο
- Η Disney επενδύει 1 δισ. στην OpenAI και ανοίγει το «θησαυροφυλάκιο» χαρακτήρων στο Sora
- Συναγερμός στο Χαμόγελο του Παιδιού – Εξαφανίστηκε 13χρονος από χώρο φιλοξενίας στα Πετράλωνα
- Φαρίντ: «Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός με πίστεψε» (vid)
- Χριστούγεννα: Πότε σταματούν τα μαθήματα και κλείνουν τα σχολεία

