Καπιτώλιο : Πώς σχολιάζουν τα γεγονότα ελληνοαμερικανοί ομογενείς
Τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ σχολίασαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» δύο ελληνοαμερικανοί.
Τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ σχολίασαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» δύο ελληνοαμερικανοί.. Σύμφωνα με τον δικηγόρο στο Μέριλαντ και στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος, Κώστα Αλεξάκη, είναι δύσκολη η καθαίρεση Τραμπ λόγω χρονοδιαγράμματος.
Εντούτοις, σημείωσε, «οι αρχηγοί των Δημοκρατικών πιστεύουν ότι πρέπει να τιμωρηθεί. Είναι υπεύθυνος για τη θανατηφόρα ταραχή που προκάλεσε. Ο Τραμπ έχει τελειώσει. Αυτό που έγινε χθες τον τελείωσε».
Παράλληλα, ο δικηγόρος εκτίμησε αν και θα πάρει καιρό, είναι εφικτό να γεφυρωθεί το χάσμα στην αμερικανική κοινωνία.
Με τη σειρά της, η δημοσιογράφος, Άννα Σαρηγιάννη, αναφέρθηκε στο θέμα της ενδεχόμενης καθαίρεσης Τραμπ, σημειώνοντας ότι τόσο ο αντιπρόεδρος Πενς όσο και ο νέος πρόεδρος Μπάιντεν, δεν επιθυμούν την καθαίρεση, καθότι θα συντείνει στο κλίμα διχασμού και πόλωσης.
Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο κ. Τραμπ θα αποχωρήσει από τους Ρεπουμπλικανούς μετά το πέρας της προεδρίας του και θα ιδρύσει δικό του κόμμα.
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»