Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς : Μεταγραφή αν φύγει παίκτης του κορμού της ομάδας – Ο Ρέαμπτσιουκ θα μας βοηθήσει

Μαρτίνς : Μεταγραφή αν φύγει παίκτης του κορμού της ομάδας – Ο Ρέαμπτσιουκ θα μας βοηθήσει

Για όλους και για όλα μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να υπογραμμίζει πως, αν υπάρξει αποχώρηση από την ομάδα, τότε οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι

Ξεκάθαρος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού επισήμανε πως οι νταμπλούχοι θα προχωρήσουν σε μεταγραφή, αν υπάρξει αποχώρηση από το λιμάνι.

Ο πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και το χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί, ενώ στάθηκε και στον Χασάν.

Όπως τόνισε, ο αιγύπτιος επιθετικός είναι ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Παράλληλα, ο προπονητής των Ερυθρολεύκων δήλωσε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να του να πρέπει να είναι σοβαρή μέχρι και το τέλος του δρόμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι περιμένει για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο:

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Να μη μας μπερδεύει η θέση του Παναιτωλικού. Θα δούμε μια ομάδα με μεγάλη όρεξη να κερδίσει και να πάρει τους βαθμούς, γιατί τους έχει ανάγκη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αποτελεσματικοί και με αυτοσυγκέντρωση».

Για το αν δούμε τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ να μπαίνει στα βαθιά αμέσως:

«Ελπίζουμε, γιατί γι’ αυτό τον φέραμε. Είναι ένας παίκτης που τον πιστεύουμε και ότι έχει το ταλέντο να μας βοηθήσει. Όμως, θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να μπει κάποιος σε μια τόσο ποιοτική ομάδα. Όμως, έχει πολλά προσόντα και ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει.

Ο Εμβιλά είναι μια άλλη περίπτωση παίκτη, καθώς ήρθε πολύ πιο έμπειρος, πολύ πιο έτοιμος και με περισσότερες εικόνες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια ποιότητα, που δείχνει πως πλέον έχει προσαρμοστεί απόλυτα, φαίνεται και στη συμμετοχή του στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας».

Για το αν ο Ολυμπιακός των πολλών γκολ είναι ο Ολυμπιακός που θέλει:

«Αυτό που θέλουμε από τον Ολυμπιακό είναι να κερδίζει, όχι τόσο να κοιτάμε τα μεγάλα σκορ. Είμαστε ευτυχισμένοι που τα συνδυάζουμε, έχει να κάνει και με τον αντίπαλο, κάποιες φορές θα μας φρενάρει ο αντίπαλος, όμως εμείς πρέπει να κοιτάμε πάντα να κερδίζουμε και γι΄αυτό δουλεύουμε.

Το ότι παίζουμε έτσι και έχουμε τέτοια αποτελέσματα δε σημαίνει ότι είναι εύκολο. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα, όλα είναι ανοιχτά, γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε, ώστε να παραμείνουμε πρώτοι και να συνεχίσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

Για τον Χασάν και αν θα τον υπολογίζει και πότε:

«Συμπλήρωσε μία εβδομάδα προπονήσεων. Όμως, είναι πολύ λίγος ο χρόνος αυτός. Είναι ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, η ασθένεια είναι πλέον πίσω, αλλά πρέπει να επιστρέψει η φυσική του κατάσταση».

Για μεταγραφές:

«Η αγορά είναι ανοιχτή και όλα μπορεί να γίνουν. Βέβαια, δε μας αρέσει να έχουμε πολλούς παίκτες, γιατί δεν υπάρχει χώρος ώστε να παίξουν. Αν όμως φύγει παίκτης του κορμού της ομάδας, τότε θα πρέπει να έρθει άλλος στη θέση του για να κλείσει το κενό. Εξαρτάται από τις διαθέσεις της διοίκησης το τι θα γίνει με τους παίκτες που θα φύγουν και αν θα φύγουν. Πάντως όποιος από τον πυρήνα της ομάδας φύγει θα αντικατασταθεί».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024